Flanco extinde în online programul de fidelitate „Mereu Flanco”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

La aproape 2 ani de la lansarea cardului de fidelitate pentru cumpărături din magazine, Flanco Retail a extins programul și pentru cumpărăturile online pe site-ul www.flanco.ro. Programul oferă clienților oportunitatea de a acumula puncte la fiecare achiziție, indiferent de valoare, pe care le pot utiliza ulterior la cumpărarea produselor comercializate de Flanco, cu o reducere suplimentară de preț ce poate ajunge până la 100%.

”Prin programul de fidelitate ne dorim să fim aproape de clienții care se întorc în magazinele noastre sau pe www.flanco.ro. De la lansare până în prezent, am acordat reduceri prin punctele de fidelitate în valoare de 3 milioane de lei. “Mereu Flanco” se bucură de mare succes în rândul clienților noștri, avem deja 120.000 de clienți care au utilizat cel puțin o dată punctele acumulate”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail. ”O parte importantă din vânzările noastre vine din online, prin urmare, a fost un pas firesc să extindem programul și pentru clienții care fac cumpărături de pe flanco.ro.”

La înscrierea în Programul de fidelitate, clienții Flanco primesc 1000 de puncte cadou de bun-venit. De asemenea, pe lângă punctele acumulate prin cumpărături, clienții ce dețin carduri de fidelitate Flanco primesc alte 1000 de puncte cadou de ziua lor, precum și puncte suplimentare sau discounturi în cadrul campaniilor de fidelizare periodice sau de Sărbători.

”Am optimizat utilizarea programului pentru cumpărăturile de pe www.flanco.ro, astfel încât folosirea punctelor de fidelitate să fie o experiență simplă și rapidă”, adaugă Dragos Sîrbu. ”Utilizatorul trebuie doar să introducă numărul cardului la finalizarea comenzii, apoi să aleagă numărul de puncte pe care dorește să le utilizeze și, în cel mai scurt timp, va beneficia de reducerea binemeritată.” Programul Mereu Flanco poate fi cumulat cu alte promoții, cu excepția unor campanii naționale ce vor fi comunicate la momentul respectiv.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)