Uite o tabără de mate pe ritmuri de…rock

Ei, ce ziceți despre aceasta? Cât de fain poate să fie, ca în această perioadă (adică de pe 17 până pe 22 august), 200 de copii și 46 de profesori să se afle la Câmpulung Muscel într-o tabără de mate pe ritmuri de…rock? Bineînțeles, combinate cu ritmuri de Euclid, Pitagora și Thales, dar chiar și așa…

Concursul și tabăra Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro au scopul de a pregăti elevii din clasele IV-XII pentru obținerea performanței la nivel de olimpiadă. Participarea în tabără este gratuită, selecția realizându-se pe baza performanțelor copiilor din primele 7 etape ale concursului, etape care se desfășoară pe parcursul unui an școlar:

Organizarea taberei este o provocare de fiecare dată. Încercăm să menținem acest concurs total gratuit, așa încât fiecare copil talentat și pasionat să aibă șansa participării și pregătirii la școala noastră de matematică. Credem că atât concursul, cât și tabăra Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro reprezintă o șansă la performanță, a declarat Costel Chiriță, Project Manager și co-organizator tabară.

Ediția cu numărul șase va aduce copiilor un program diversificat, care le va antrena intelectul, curiozitatea și creativitatea. Programul taberei stă martor în acest sens, după cum chiar Simona Ungureanu, Product Manager ViitoriOlimpici.ro și co-organizator tabară, ne spune:

Ne bucurăm să păstrăm tradiția și, cu ajutorul sponsorilor, să menținem gratuită tabăra concursului Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro. Pe lângă activitățile de matematică, așteptate de acești copii incredibil de motivați, perseverenți și talentați, avem și multe surprize: anul acesta avem o tematică a taberei – hard rock, avem activități în premieră – vom ecologiza unul dintre parcurile Câmpulungului, ateliere de programare, grafică digitală, artă, dezvoltare personală, concursuri sportive și mult așteptatul campionat de șah.”.

Un comentariu la “Uite o tabără de mate pe ritmuri de…rock

  1. ruxi Răspunde

    tocmai imi spune colegu’ la lucru ca exista un stil de muzica…mathcore…deci probabil cine s-a gandit la evenimentul de mai sus, stia el ce stia:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: