Să nu cumva să ratați Street Art Muzical

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dragilor, vedeți că arta iese în stradă în ultimele săptămâni de vară, cu Street Art Muzical, unde vom avea ocazia să îi auzim pe flautistul Ion Bogdan Ștefănescu și pianistul Horia Mihail în cinci recitaluri extraordinare.

Street Art Muzical va avea loc pe data de 26 august în parcul Kiseleff şi pe 24, 25, 27 si 28 august în parcul Bazilescu , în fiecare zi de la ora 18.00.

Proiectul este finanțat în Programul Ești București de către Centrul de Proiecte Culturale al Muncipiului București – ARCUB, Primăria Municipiului București, organizat de Fundația Culturală Marconi și susținut de Primăria Sectorului 1.

P. S. Nu aveți voie să ratați acest eveniment. :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)