Concurs de jurnalism cu tema „Românii din comunitățile istorice”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Deși sunt blogger (un fel de furculition, desigur :D), nu mă doare deloc mâna să anunț anumite chestiuni care, cumva, exced aria mea de interes și (#aroganță) expertiză. Căci mă gândesc la următorul lucru: nu se știe niciodată unde ajunge mesajul meu și pe cine lovește decisiv :)

Așa că îmi fac cuvenita datorie de onoare de a vă spune despre concursul de jurnalism cu tema ”Românii din comunitățile istorice, care are premii în valoare de 3.500 de lei. Un concurs organizat de Jurnal Românesc (jurnalromanesc.ro), proiect finanțat cu sprijinul Departamentului Politici pentru relația cu Românii de Pretutindeni, din cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Succes tuturor celor care își fac nițel curaj să participe :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)