Teatrul de păpuși spune „Legenda Bucureștiului”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dragilor, iată un eveniment foarte fain, dedicat copiilor între 3 și 13 ani (asta nu înseamnă că nu pot veni părinții și bunicii la spectacol):

În acest sfârşit de vară, în perioada 15 august – 15 octombrie, Asociaţia Artextract propune celor mai mici locuitori ai capitalei spectacolul “Legenda Bucureştiului”. Pornind de la frumoasa “Legendă a lui Bucur” şi de la istoria vremii, scenariul vorbeşte, pe înţelesul tuturor, despre întemeierea oraşului Bucureşti.

Cinci reprezentaţii vor fi oferite publicului, cu titlu gratuit, în parcurile Bucureştiului, după cum urmează:

  • 22 august, ora 11 – Parcul Tineretului, Intrarea Şincai
  • 29 şi 30 august, ora 11 – Parcul Cişmigiu, Zona Foişor
  •  5 septembrie, ora 11 – Parcul Circului
  • 26 septembrie, ora 11 – Parcul Herăstrău, Zona Roata Mare

Pentru o mai mare accesibilitate, spectacolul va fi prezentat în şcolile şi centrele sociale partenere, în alte 20 de reprezentaţii.

„Legenda Bucurestiului” este un proiect cultural educaţional organizat de Asociatia Artextract, finanţat de ARCUB şi PMB prin programul “Eşti Bucureşti”.

unnamed

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)