Google News are de astăzi o versiune românească

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Google News acoperă 28 de limbi și este disponibil în 45 de țări, iar acum are și versiune românească:

Google News poate fi accesat pe web  sau prin aplicatiile de pe Android sau iOS. Veti putea accesa Google News intrand si pe sectiunea “Stiri” din partea de sus a rezultatelor cautarii.

In general, Google News isi propune sa promoveze jurnalismul autentic si sa expuna utilizatorii la diverse perspective. Nu exista moderare manuala pentru selectarea importantei unei stiri. Ierarhizarea stirilor este determinata de mai multi factori, printre care:

  • Prospetimea continutului
  • Diversitatea continutului
  • Continutul textual bogat
  • Originalitatea continutului

Pentru a fi incluse, publicatiile trebuie sa indeplineasca cerintele prezentate in Centrul de ajutor. Cei care indeplinesc aceste cerinte pot solicita direct includerea accesand Google News Publisher Center.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)