Jurnal de Theaterstock: Întâlniri care te lasă fără grai

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Ziua 13. Actorii din Timișoara nu m-au lăsat să stau la masă singură. Sau eu pe ei, nu știu exact, cert este că, să le ascult poveștile în calitate de „presa din România”(aici e discutabil, dar nu insist), nu mi-a displăcut deloc.

A doua zi de spectacole (pentru mine), s-a desfășurat între Teatrul Bacovia și Teatrul de Vară Radu Beligan – unde am avut ocazia să îl văd pe Hitler în „Mein Kampf”, o piesă din repertoriul Teatrului Național din Cluj –  și a sfârșit, inevitabil, în stradă. La alte spectacole, evident. De data asta, i-am privit pe artiștii italieni  de la „Il Posto Vertical Dance”, cu momentul „Little Nemo”, pe clădirea Catedralei Romano – Catolică „Sfinţii Petru şi Paul”.

Ce mi s-a lipit, însă, iremediabil de suflet în a treisprezecea zi de show, a fost momentul artistic „Rencontres”, susținut de Dragoș Huluba și Violeta Huluba, actori din Compania Passe-Partout Dan Puric.

Vedeți voi, spectacolul acesta este extrem de special. Mi-a plăcut așa de tare că nu am cuvinte să descriu cum, fără cuvinte, mi-a furat cuvintele în timp ce m-a făcut să hoinăresc prin numeroase stări psihice: de la bucurie nebună, până la emoție puternică, de la amuzament, până la uluire, de la încântare, până la melancolie.

De la început până la sfârșit, „Rencontres” e o doză puternică de adrenalină și în același timp, o gură sănătoasă de aer curat. Vă recomand din tot sufletul să vânați acest spectacol și, când aveți ocazia să îl prindeți, sub nicio formă să nu îl ratați. E despre iubire, e despre simplitatea și frumusețea vieții, e despre slăbiciunile și puterile umane. Are sens să vă mai zic?

Dragilor, închid aici jurnalul virtual pentru a doua zi de Theaterstock. Festivalul acesta e o surpriză tot mai frumoasă. Revin.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)