Acestea sunt cele 23 de ONG-uri implicate în campania “Împreună cu tine, Profi salvează destine!”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Îmi place foarte tare campania Împreună cu tine, Profi salvează destine!”, campanie ce se va desfășura în perioada 17 august – 25 octombrie. Pentru că… dar ia stai să vă dau eu motivele organizat, ordonat, cu liniuțe.

Motivul 1. Vorbim despre 23 de ONG-uri pe care le puteți ajuta. Da, voi le puteți ajuta. Uitați-vă peste lista proiectelor înscrise. O să simțiți că vreți să ajutați. Nu aveți cum să nu simțiți asta!

Motivul 2. Există trei premii puse în joc: de 1 milion, 100 mii și respectiv 50 mii de lei, puse la dispoziție de către PROFI și partenerii săi. Imaginați-vă cât de mult ar ajuta acești bani ONG-urile care o să le câștige.

Motivul 2. Tu decizi cine este câștigătorul. Pentru că votarea se va efectua foarte simplu la infochioșcurile amplasate în magazinele Profi, prin scanarea codului de bare al bonului fiscal oricăror cumpărături realizate în perioada campaniei (17 august – 25 octombrie, detalii la Mecanism campanie).

Uite de aia mi se pare foarte tare campania. Și de aia salut inițiativa. Și de aia o să o urmăresc constant.

Respect!

23 ONG-uri in CSR PROFI 2015

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)