De ce vă recomand să trageți o fugă până la Happy Moves Mamaia

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

În urmă cu o lună jumate, am avut onoarea și deosebita plăcere să coordonez o echipă de bloggeri la evenimentul Happy Moves în București. Și a fost fain, tare fain :) Căci altfel nu m-aș fi încumetat să scriu așa cum am scris, din coracon :)

E pe distracție la Happy Moves. Căci sunt tot felul de trăznăi, de care vă hliziți (unii de voi, voi de alții, împreună de ceilalți :D), merită să participi, măcar o dată în viață, la așa ceva. E de bine, zic!

Acum vin să vă spun că ați putea trăi și voi starea asta de bine dacă sunteți pe litoral (ca turiți sau dacă trăiți acolo, desigur :D) pentru că Happy Moves vine în Mamaia, după cum puteți vedea mai jos. Participarea este gratuită, deci free la distracție!

În weekend-urile 15-16 august și 22-23 august, Coca-Cola îi invită pe toți cei prezenți în Mamaia să facă mișcare altfel decât până acum.

Happy Moves este cel mai nou concept Coca-Cola România, un program amplu, care combină în mod ingenios activitatea fizică și distracția, susținând un stil de viață activ.

Încă de la începutul lunii, de vineri până duminică, Anchor Beach din Mamaia a devenit gazda unei arene cu probe sportive amuzante precum „Kung FuN”, „Jump & Stick” sau  „Human Foosball”. În plus,  cele mai populare sporturi au fost transformate pentru și mai multă distracție. Pâna acum, peste 1200 de persoane s-au alăturat sportului pe plajă, iar următoarele două săptămâni vin cu și mai multe surprize.

Sâmbătă, 15 august, începând cu ora 21:30, vă așteaptă un super concert CRBL, urmat de Happy Lights Gym – o sesiune de aerobic în care valuri de pudră colorată fluorescentă vor fi aruncate peste audiență, pentru un plus de fericire.

Tot sâmbătă, dar pe 22 august, începând cu ora 17:00, Shurubel vă invită la cea mai activă petrecere, in valuri de spumă, ce va ține până la ora 19:00.

Mai mult, în weekend-ul 15-16 august, participanții la Happy Moves se pot înscrie la tombola cu premii, unde pot câștiga un smartwatch, o brățară de monitorizare a mișcării, un long board sau o cameră foto GoPro.

Happy Moves este deja la cea de-a treia ediție, prima fiind organizată în București, în weekend-ul 27-28 iunie, iar cea de-a doua la Cluj, în weekend-ul 4-5 iulie. O activare specială Happy Moves a avut loc și la festivalul de muzică UNTOLD. Până acum, programul a atras peste 30.000 de persoane dornice să experimenteze sportul într-un mod cu totul inedit.

happy moves mamaia

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “De ce vă recomand să trageți o fugă până la Happy Moves Mamaia”

  1. mi-e sila de compania coca cola, nu de bautura bautura e buna. dar in mega image am primit un fluturas unde lipesc 2 sau 4 buline si pot castiga diverse chestii. “Cumpara oricare 2 produse Coca-Cola, lipeste-le pe talon si castigi garantat premii atractive. Perioada campaniei 13 august – 13 septembrie 2015, premii in limita stocului disponibil. Regulamentul promotiei este disponibil pe http://www.coca-cola.ro…. ”
    evident ca pe site-ul companiei nici urma de asa ceva
    cumpara oricare DOI produse?? nu doua.. DOI
    e vr-un fake campania asta???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)