În atenția părinților de copii între 8 și 12 ani: Pe 5 septembrie are loc Triathlon Challenge Mamaia

Așa, ca punere în context, salut din toată inimia programul „Start Campioni la Triatlon” lansat de Federația Română de Triatlon. Pentru că aș vrea să înțelegeți faza cu ”campioni” (cel puțin eu așa o înțeleg) nu ca pe niște primitori de medalii (deși când îi văd pe pitici cum se bucură…) ci ca pe o oportunitate extraordinară pentru copiii voștri de a face mișcare la modul cel mai serios, de a învăța ce înseamnă competiția și, de ce nu, de a intra în acel circuit al încercării de a fi mai bun data viitoare decât ai fost data asta :)

Recomand tuturor părinților măcar să dea un ochi pe acest program și să se gândească dacă nu este cumva un prilej bun să ofere copilului unul din cele mai de preț daruri: să-i insufle dorința de a vrea să facă sport.

La Triathlon Challenge Mamaia, care va avea loc pe 5 septembrie, marchează startul acestui program la nivel național. Copiii din toată ţara cu vârste între 8 şi 12 ani sunt aşteptaţi să se înscrie la următoarele probe: Aquatlon – 200 de metri înot, 1.25 km alergare şi Duatlon – 1.25 km alergare, 5 km bicicletă. Dacă vreți să vă înscrieți copiii în competiție, intrați aici.

Proiectul „Start Campioni la Triatlon” va continua în perioada septembrie-noiembrie cu o serie de evenimente regionale în oraşe precum: Târgu Mureş, Brăila, Constanţa, Oradea, Braşov, Bucureşti, cu scopul de a le prezenta copiilor din ţară oportunităţile şi benefiicile practicării triatlonului. Lista completă de oraşe şi detalii despre înscrierile regionale sunt disponibile pe www.frtri.ro.

„Start Campioni la Triatlon este o oportunitate extraordinară pentru copii şi părinţi deopotrivă. Triatlonul îmbină trei discipline cunoscute – înot, ciclism şi alergare – care asigură o dezvoltare armonioasă a copiilor şi îi învaţă să fie mai organizaţi, mai riguroşi, dezvoltându-le totodată spiritul de competiţie şi respectul faţă de ceilalţi sportivi. Federaţia asigură tot cadrul necesar pentru pregătirea copiilor, noi îi aşteptăm să se distreze, să descopere triatlonul şi de ce nu, să-şi depăşească după fiecare antrenament propriile limite. Credem că în fiecare copil există un potenţial neexploatat, un posibil campion, şi depinde de noi ceilalţi să-l încurajăm să transforme acest potenţial în performanţă. Este tocmai ceea ce face Federaţia cu programul «Start Campioni la Triatlon”, declară Adrian Nanulescu, preşedinte FRTRI.

„Start Campioni la Triatlon” se desfăşoară sub patronajul Ministerului Tineretului şi Sportului şi European Triathon Union, cu sprijinul: La Fântâna – sponsor principal;  Felt şi Moş Ion Roată– parteneri tehnici. Partener de comunicare: Free Communication.

6

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.