Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Poftiți, vă rog, în Galeria Bloggerilor :)

Foarte mișto ideea lui Bogdan cu Galeria Bloggerilor :) Pe scurt este vorba despre o provocare adresată tuturor bloggerilor de a susține cele 5 echipe de bloggeri care participa la Triathlon Challenge la Mamaia. E și cu premii simpatice și un mecanism interesant de punctare. Citiți detalii chiar pe siteul cu pricina.

Eu unul vreau să vă spun că, deși sportlocal.ro are o echipă proprie a bloggerilor în competiție, pentru a menține caracterul de fun, atât de necesat în astfel de isprăvi, vă invit să susține ce echipă doriți, după cum credeți de cuviință, doar să o susțineți. Adică să vă implicați în această inițiativă care mie mi se pare tare simpatic :)

Cu mulțumiri, stimate tovarășe și stimați tovarăși 2.0 :D

5 comentarii la “Poftiți, vă rog, în Galeria Bloggerilor :)

  1. Nebunia Răspunde

    Foarte faina initiativa :) dar nici n-am cum sa nu sustin echipa SportLocal avand in vedere ca Rares, craioveanul nostru, e la inot, si Florea Cristian, alt tip fain al blogosferei, e la alergat… sa invinga cei mai buni, adica echipa SportLocal :)

  2. Roby Răspunde

    bafta tuturor echipelor !! fie ca cel mai bun sa castige;)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: