Știați că există un Creditomat? Un fel de bancomat pentru credite. De la Credius (P)

Interesantă ideea celor de la Credius IFN SA de a introduce un Creditomat. Adică, tradus, un bancomat pentru credite :)) Aveți mai jos cum funcționează mașinăria. Cu mențiunea că este un prototip, că îl puteți găsi în incinta AFI Cotroceni în București și că este primul de felul lui, cum ar veni.

Interesant este că România devine prima țară din Uniunea Europeană care beneficiază de această metoda simplă, prietenoasă și rapidă de a accesa un împrumut. Dacă acest experiment va funcționa (cum ziceam, mașinăria actuală este un prototip), Credius își propune să dezvolte o rețea națională de astfel de creditomate.

Cum funcționează Creditomatul?

Persoana interesată în obținerea unui credit introduce datele personale pe ecranul touchscreen, scanează actele prin intermediul unui scanner instalat pe creditomat, imediat Creditomatul printează contractul de credit, persoana îl semnează, apoi îl reintroduce in Creditomat. Aprobarea creditului se face foarte rapid, in jur de 40 de minute. La final, Creditomatul elibereazăun voucher  cu ajutorul căruia se pot ridica banii de la bancă.

Mie îmi place ideea. Este un experiment foarte îndrăzneț, aș cărui rezultat chiar îl aștept cu interes. Oricum, cei de la Credius nu sunt la prima ispravă de asta mai avangardistă, căci v-am mai spus acilea pe blog despre creditul lor 100% online.

Aștept, deci, rezultatele experimentului :)

creditomat

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)