Cum poți obține un împrumut 100% online direct de pe siteul de unde cumperi produsul (P)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

logo (1)Când am primit informația despre serviciul Online-Online lansat de cei de la Credius, am reacționat ca ardeleanul: ”deci, cum?” :)) Căci, deși chestiunea era extrem de simplă, tocmai simplitatea ei m-a făcut să iau la pilă informația, cum ar veni. Și tot aia am înțeles. După cum vă raportez mai jos. Aplicat, așa cum îmi place mie.

Să zicem că vrei să îți cumperi o centrală termică. Dar stai prost cu bugetul (așa cum îndeobște ni se întâmplă…). Dar de centrală ai nevoie, desigur. Pe lângă alte variante disponibile, există și asta. Adică să intri, spre exemplu, pe acest site partener Credius, care vinde centrale. Și să analizezi posibilitatea de a cumpăra centrala cu un credit oferit prin serviciul Online-Online.

Modalitatea de a primi centrala acasă este foarte simplă, cum spuneam. Adică:

Pasul 1. Intri pe siteul de unde vrei să îți achiziționezi produsul și îl comanzi.

Pasul 2. Completezi cererea de credit tot pe acel site, iar răspunsul legat de obținerea creditului îl primești în maximum 60 de minute.

Pasul 3: Primești produsul acasă, împreună cu actele de credit, prin curier.

Pasul 4. Semnezi actele de credit și le dai curierului.

Și gata. Ai produsul acasă :)

Evident, așa cum recomandă și cei de la Credius, înainte de a lua decizia de achiziționare, analizați bine. Pentru că – nu știu cum să v-o spun mai direct – vorbim despre un credit, care implică din partea voastră niște obligații. Și abia după ce ați făcut această analiză temeinic să apelați la serviciul extrem de simplu 100% online.

Mai trebie spus că valoarea creditului poate varia de la 400 până la 10.000 RON, cu un termen de rambursare de la 10 până la 60 de luni, fără nici o limită de vârstă.

credius

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Cum poți obține un împrumut 100% online direct de pe siteul de unde cumperi produsul (P)”

  1. Pingback: Știați că există un Creditomat? Un fel de bancomat pentru credite. De la Credius (P)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)