Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Faină ideea Braiconf: copiii pot să deseneze cămășile părinților lor :)

Nu știu dacă ați observat, dar Braiconf (un brand care în mentalul colectiv cam face trimitere la niște vremuri nostalgice, în care unii dintre noi, cei mai trecuți de niște primăveri :D, facem din ce în ce mai des incursiuni…) a început să miște binișor pe partea de branding și comunicare. Mie îmi place asta. Adică să văd un lovebrand de pe vremea copilăriei mele cum înțelege care-i treaba cu modernitate este chiar bine. Bine de tot.

Ultima ispravă a celor de la Braiconf este una tare simpatică: o serie de ateliere creative pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 8 ani, ale căror rezultate se pot transforma în cămăși made-to-measure.

Începând cu 14-16 august, în zilele de weekend, de vineri după-amiază până duminică seara, Braiconf îi asteaptă pe cei mici și cei mari să se joace și să se distreze cu culori, joacă ce mai apoi se poate transforma în noi modele pentru cămăși made-to-measure. Magazinul Braiconf din cadrul hotelului Marriott (Calea 13 Septembrie nr.90) va avea o zonă dedicată acestor ateliere de creație în lunile august și septembrie, unde copiii pot desena, picta sau crea modele inedite care mai apoi pot fi transferate pe cămăși pe măsură ce respectă toate particularitățile micuțului artist.

Desenul celui mic poate fi transferat pe o cămașă pe măsurile lui, dar și ale părintelui, care să ducă jocul mai departe. Culorile și materialele folosite pentru realizarea acestor cămăși sunt de cea mai înaltă calitate, special alese pentru pielea delicată a micilor artiști. Iar realizarea cămășii în regim made-to-measure asigură că aceasta va oferi copilului lejeritatea și comoditatea de care acesta are nevoie pentru a descoperi lumea. Cămășile Braiconf Made-to-Measure sunt create după un tipar personalizat pentru fiecare client, fiind cea mai înaltă definiție pentru atenția la detalii, iar cele pentru copii nu fac excepție.

image001

2 comentarii la “Faină ideea Braiconf: copiii pot să deseneze cămășile părinților lor :)

  1. izabellab Reply

    O initiativa foarte frumoasa!

  2. Ion Reply

    Chiar interesant as putea spune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.