Faină ideea Braiconf: copiii pot să deseneze cămășile părinților lor :)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Nu știu dacă ați observat, dar Braiconf (un brand care în mentalul colectiv cam face trimitere la niște vremuri nostalgice, în care unii dintre noi, cei mai trecuți de niște primăveri :D, facem din ce în ce mai des incursiuni…) a început să miște binișor pe partea de branding și comunicare. Mie îmi place asta. Adică să văd un lovebrand de pe vremea copilăriei mele cum înțelege care-i treaba cu modernitate este chiar bine. Bine de tot.

Ultima ispravă a celor de la Braiconf este una tare simpatică: o serie de ateliere creative pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 8 ani, ale căror rezultate se pot transforma în cămăși made-to-measure.

Începând cu 14-16 august, în zilele de weekend, de vineri după-amiază până duminică seara, Braiconf îi asteaptă pe cei mici și cei mari să se joace și să se distreze cu culori, joacă ce mai apoi se poate transforma în noi modele pentru cămăși made-to-measure. Magazinul Braiconf din cadrul hotelului Marriott (Calea 13 Septembrie nr.90) va avea o zonă dedicată acestor ateliere de creație în lunile august și septembrie, unde copiii pot desena, picta sau crea modele inedite care mai apoi pot fi transferate pe cămăși pe măsură ce respectă toate particularitățile micuțului artist.

Desenul celui mic poate fi transferat pe o cămașă pe măsurile lui, dar și ale părintelui, care să ducă jocul mai departe. Culorile și materialele folosite pentru realizarea acestor cămăși sunt de cea mai înaltă calitate, special alese pentru pielea delicată a micilor artiști. Iar realizarea cămășii în regim made-to-measure asigură că aceasta va oferi copilului lejeritatea și comoditatea de care acesta are nevoie pentru a descoperi lumea. Cămășile Braiconf Made-to-Measure sunt create după un tipar personalizat pentru fiecare client, fiind cea mai înaltă definiție pentru atenția la detalii, iar cele pentru copii nu fac excepție.

image001

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Faină ideea Braiconf: copiii pot să deseneze cămășile părinților lor :)”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)