Știați că există totuldesprehostel.ro?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Eu unul nu am stat niciodată într-un hostel. Cumva nu m-aș simți bine. Mă rog, e drept că nu am experimentat încă situația, dar nici nu mă trage ața :)) Vârsta, cred. Faptul că sunt foarte comod, cel mai probabil :))

Dar știu că sunt mulți care aleg această formă de cazare nu doar din perspectiva financiară. Ci și din considerente ce țin – vi le spun cum am auzit, dacă m-au aburit ei, vă aburesc și eu – de faptul că așa cunosc mulți oameni, că e mai aventură, că află nuș câte povești din astfel de întâlniri.

Pentru cei interesați, vă raportez că există siteul totuldesprehostel.ro. Habar nu am cine se ocupă de site, care-i faza cu el (în sensul de business sau ceva), dar mi s-a părut interesant de comunicat că există, căci, mă știți, sunt fan de boguri de nișă :)

LOGO_4_Totul_Despre_hostel

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Știați că există totuldesprehostel.ro?”

  1. Am stat in hostel in doua capitale europene din motive financiare si cand am ajuns acolo am descoperit si partea cu intalnit oameni faini, din diferite colturi ale lumii, cu povesti interesante.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)