Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Domnule Baconschi, dacă Hagi este un urs împăiat, dumneavoastră sunteți un popândău ferchezuit

M-am enervat. Recunosc. Nu pentru că, vezi doamne, există cineva care aduce atingere marii glorii a fotbalului românesc, Gică Hagi, căci și Hagi poate fi atins fără efort, căci nu are scutire de la așa ceva, cum ar veni. Doar că atunci când o faci fix degeaba și te mai și lansezi în niște fantasme erotico-aspiraționale când tu ești, totuși, o figură publică ce ar trebui să faci altceva în viață, apoi cumva parcă nu îmi vine să stau pe gard.

Dar ce s-a întâmplat? Ia luați mai jos ce a scris stimabilul fost ministru de Externe pe facebook, după ce a văzut o tânără care a postat o fotografie cu Hagi.

baconschi

Ați înțeles, da? Chestiunea este, de fapt, (știți că sunt de la peluză și că vorbesc direct) că musiu Baconschi suferă că unul care a făcut succese lovind o minge este mai erotic decât el, cel care a făcut niște succesuri (aici da, nimic de zis) cu scriitura. De unde niște frustrări adolescentine, care te fac să te bucuri că, totuși, mai avem oameni politici (sau ceva) pentru care pubertatea implicită este o stare perpetuă.

Eh, social media. Când nu puteai așa de repede și de ușor să te arăți așa cum ești parcă era mai ușor să aburești poporul. Așa, uite, o pleznești și te vedem în toată splendoarea ta, stimabile!

Cumva, ar trebui să înțeleagă toți cei care se cred cu vreo 25 de trepte mai sus decât noi, ceilalți (adică cei care sunt niscai vedete; sau cred că sunt) că fiecare are rostul său în viață. Și că Hagi înseamnă pentru noi un anume lucru, așa cum Eminescu înseamnă altceva și așa cum, în anumite limite și în anumite contexte, și ce zice Baconschi înseamnă ceva.

Nu există competiție, frate! Mă rog, doar dacă ai anumite frustrări că alții sunt mai buni decât tine și că mai multe gagici fac poze cu ei decât cu tine. Ceea ce este – pardon my French – lame (dați un google care nu ați înțeles).

Să ne ferească cel de sus (sau ce zeitate vreți voi) să avem doar Banconști și nici un Hagi. Cât de urâtă ar fi lumea asta…

În fine, mergem înainte. Cu mențiunea că faza cu ”popândăul ferchezuit” este o glumă. Una proastă. În spiritul glumei făcute de Baconschi la adresa lui Hagi. Una și mai proastă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.