Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Un pic despre democrația impusă de Moise Guran în comunitatea Biziday

Later edit: Cică Moise a bătut palma cu Digi 24.

—————–

Moise Guran cu Biziday face bine ce face. Adică, cel puțin în ceea ce mă privește, este o emisiune care vorbește pe limba tuturor, pentru ca toți să înțeleagă limba economiei. Iar asta nu este puțin lucru. Deloc.

Ce îmi place mie la Moise este că nu încearcă, așa cum foarte mulți oameni de televiziune fac, să se arate cu toată masivitate cât este el de deștept, condimentând comentariile sale cu niște termeni de ăia de nici cei care au inventat acești termeni nu îi înțeleg în deplina lor completitudine. Moise, dimpotrivă, traduce complicata lume a economiei și o aduce – ca să zic așa –  pe masa noastră, fix între halba de bere și sălățica de crudități (căci, nu-i așa, tot românul are grijă de dieta sa, desigur).

Îmi place mult și cum Moise face conversia din vedeta de televiziune și de radio care este în ce face el pe social media. Și invers. Este un exemplu foarte bun despre cum poți să îți declini brandul în mai multe media. Un alt exemplu care îmi place este Cabral (dar despre asta, poate, într-o altă ediție…).

Un exemplu concret despre cum pune problema Moise este consultarea sa cu publicul în ceea ce privește viitoarea sa emisiune. Dați un ochi și vedeți ce și cum. Ați putea învăța multe. Unii dintre voi, desigur.

Desigur, decizia finală tot la Moise o să rămână. Cum este și firesc, de altfel. Adică, direct spus, dacă el are o ofertă de nerefuzat pe masă de la o televiziune care nu iese în topul fanilor săi, mi-e greu să cred că Moise o să refuze această ofertă pe motivul că ”nu vor fanii” televiziunea aia. Căci, nu-i așa, vorbim despre business aici, nu despre hobby. Dar, dincolo de asta, repet, îmi place ”democrația” impusă de Moise în comunitatea sa :D

moise guran

2 comentarii la “Un pic despre democrația impusă de Moise Guran în comunitatea Biziday

  1. vali crintea Reply

    Asa este. Eu unul am dat curs democratiei, sa fedem daca alegerea lui guranse regaseste in cateva preferinte ( macar ) a celor care au comentat. Daca o sa aleaga de ex. Televiziunea cu cele mai putine nominalizari o sa ai u articol nou: ipocrizia lui M. Guran , sper sa NU

    • Cristian China-Birta Reply

      Nu ar fi ipocrizie, bre. Chiar deloc. Sau, mă rog, eu nu văd lucrurile așa. Moise vrea să știe ce părere are comunitatea lui și sunt sigur că o să conteze în cazul în care o să aibă mai multe opțiuni. Adică, altfel spus, dacă o să fie egalitate, ca să zic așa, între două oferte din toate celelalte puncte de vedere, cred că o va alege pe cea preferată de comunitatea sa. Dar, dacă există doar una singură…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.