ȘOCANT! Emma Zeicescu înjură în direct! Dovadă irefutabilă că este simpatică =))

Cei mai mulți dintre voi știți că, din când în când (foarte rar pentru că pur și simplu nu mai suport să vorbesc despre politică!) mă mai duc pe la televizor. De regulă, pentru că îmi știu stilul exploziv și slobod la gură (în urmă cu vreo 3 ani s-au băgat bodyguarzii televiziunii între mine și un jeg de politician…), producătorii sau, după caz, realizatorii mă roagă să am grijă să nu scap porumbeii. Așa că, de fiecare dată înainte de a intra în emisiune, eu mă pregătesc psihic nu ca să nu am emoții (dă-i pace, nu am io treabă cu de astea), ci ca să nu înjur sau ceva :))

Pentru că tentațiile sunt foarte mari. Mai ales când ai în platou niște cretini de politicieni. Sau, după caz, când vezi ceva materiale înregistrate cu la fel de cretini politicieni. E foarte greu să te abții să nu le cobori sfinții din cele ceruri și să îi intromisionezi în niște lucruri mai pământești, dacă înțelegeți ce vreau să zic :))

Încă ceva: unul din lucrurile faine care se întâmplă la astfel de emisiuni este discuția din platou în timpul pauzelor publicitare sau când se difuzează un material înregistrat. Uneori se înfierbântă treaba atât de tare, încât pățești ce a pățit Emma Zeicescu… :))

2 comentarii la “ȘOCANT! Emma Zeicescu înjură în direct! Dovadă irefutabilă că este simpatică =))

  1. marian Răspunde

    „simpatica” este cuvantul extrem de dragut pentru o persoana asa oribila ca ea.

    • Cristian China-Birta Răspunde

      Eh, vezi tu, de aia e frumoasă viața: nu gândim toți la fel. Și, desigur, nu toți ne grăbim să aruncăm cu cuvinte cu atâta ușurință fără argumente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: