ȘOCANT! Emma Zeicescu înjură în direct! Dovadă irefutabilă că este simpatică =))

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cei mai mulți dintre voi știți că, din când în când (foarte rar pentru că pur și simplu nu mai suport să vorbesc despre politică!) mă mai duc pe la televizor. De regulă, pentru că îmi știu stilul exploziv și slobod la gură (în urmă cu vreo 3 ani s-au băgat bodyguarzii televiziunii între mine și un jeg de politician…), producătorii sau, după caz, realizatorii mă roagă să am grijă să nu scap porumbeii. Așa că, de fiecare dată înainte de a intra în emisiune, eu mă pregătesc psihic nu ca să nu am emoții (dă-i pace, nu am io treabă cu de astea), ci ca să nu înjur sau ceva :))

Pentru că tentațiile sunt foarte mari. Mai ales când ai în platou niște cretini de politicieni. Sau, după caz, când vezi ceva materiale înregistrate cu la fel de cretini politicieni. E foarte greu să te abții să nu le cobori sfinții din cele ceruri și să îi intromisionezi în niște lucruri mai pământești, dacă înțelegeți ce vreau să zic :))

Încă ceva: unul din lucrurile faine care se întâmplă la astfel de emisiuni este discuția din platou în timpul pauzelor publicitare sau când se difuzează un material înregistrat. Uneori se înfierbântă treaba atât de tare, încât pățești ce a pățit Emma Zeicescu… :))

https://youtu.be/Y4tLt-kZRSw

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “ȘOCANT! Emma Zeicescu înjură în direct! Dovadă irefutabilă că este simpatică =))”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)