M-a supărat grav o campanie…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

…în spatele căreia stă o idee foarte, foarte bună.

Ceea ce m-a supărat este că această idee este greu de înțeles de un utilizator obișnuit de social media. Oamenii nu au răbdare să caute informații, să înțeleagă regulile jocului sau să le citească. Vă mărturisesc că abia am avut eu răbdare să mă dumiresc despre ce este vorba de fapt.

Din fericire, nu m-am dat bătută și trăiesc să vă povestesc și vouă despre Culegătorii de curaj, organizată de PIRAEUS BANK ROMÂNIA, campania la care vă recomand cu drag să participați. Vorbesc foarte serios. :)

Astfel,  „Culegătorii de curaj” ne invită, până pe data de 21 septembrie 2015, să înscriem aici poveștile oamenilor pe care îi considerăm curajoși. Și nu trebuie să fie neapărat vorba de persoane care au salvat oameni de la moarte sau sportivi de renume. Înțelegeți ideea, curajul este un termen care poate defini o mulțime de persoane și o multitudine de acțiuni.

Cel mai important de știut este că această campanie se va termina cu numeroase premii, disponibile chiar în regulament, pe care vă rog să îl citiți în întregime, pentru orice nelămurire aveți.

  • Premiul cel mare – o excursie de aventură, pentru două persoane la Cheile Nerei, ce cuprinde activități precum rafting, trekking sau vizita la rezervația naturală Cheile Nerei. Se va acorda la finalul campaniei, participantului care a adunat cele mai multe voturi și a întrunit cel mai mare punctaj calitativ și va fi anunțat pe pagina de Facebook Curaj România pe data de 28 septembrie.
  • Premiu lunar: Salt în tandem cu parașuta, ce va avea loc în apropierea zonei București. Câștigătorul se obligă să își asigure transportul până la locul stabilit și să declare, pe proprie răspundere, că starea sa de sănătate îi permite saltul în tandem cu parașuta. Organizatorul nu își asuma responsabilitatea pentru eventualele probleme de sănătate sau accidente survenite în timpul saltului. Acest premiu se va acorda după fiecare lună de campanie participantului care a adunat cele mai multe voturi în luna respectivă și întrunește cel mai mare punctaj calitativ. Câștigătorii concursului vor fi anunțați pe pagina de Facebook Curaj România, pe datele 10 august 2015 (pentru luna iulie), 10 septembrie 2015 (pentru luna august) si 30 septembrie 2015 (pentru perioada 1 – 17 septembrie).
  • Premii săptămânale: – 12 kituri de curaj, formate din: o agendă și un pix pentru culegerea poveștilor curajoase; o brățară cu piatră de sodalit (piatra curajului); – 12 cutii Vitabox, ce curpind o serie de activități pentru curajoși (precum ture de rafting, ture de caiac și canoe sau vizite la parcuri de aventură), din care posesorul cutiei poate alege una singură; – 12 volume de la Publica despre curaj în business/antreprenoriat, din colecțiile Thinkers 50, Antreprenoriat, Leadership, Narator și Victoria Books.
Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)