Cea mai mare problemă cu ”Muzeul de Fotografie” al lui Alex Gâlmeanu este că…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

… stai atât de mult să te tot uiți pe la pozele de acolo încât îți afectează grav productivitatea :)) Serios, fix asta am pățit eu aseară și azi dimineață (mă rog, azi dimineață a fost și mai grav, căci io am deschis Muzeul de Fotografie doar ca să dau link către el, cum ar veni, și iar m-am pierdut pe acolo la greu :D).

De ce scriu abia azi despre acest excelent proiect? Pentru că sunt om și eu, ca să zic așa. Adică am nevoie de anumiți stimuli ca să mă îndemn a face niște lucruri. Iar acest stimul s-a săvârșit ieri, când l-am cunoscut pe Alex Gâlmeanu (dreaqu de simpatic care ești; că îmi zicea lumea că ești simpatic, dar acum am văzut și eu live and acoustic :D), căci ne-a fost ghid în foarte faina plimbare organizată de Heineken în cadrul campaniei ”Open Your City” (apropo, dacă vă plac anumite locuri din orașul vostru, intrați pe aplicație și propuneți-le, e mișto ideea!), pe o căldură de aia fără remușcări (noroc cu momentele de hidratare cu bere oferite de Heineken, căci altfel nu mai apucam să scriu rândurile astea… :D).

O să vă raportez despre acest tur mai încolo, căci am a vă spune ceva (și) despre mine cu această ocazie. Acum, cu aceste rânduri, am vrut doar să salut, chiar dacă mai întârziat, așa, inițiativa Muzeul de Fotografie și să vă invit să vă pierdeți prin el. Căci știu de pe acum că așa o să pățiți :))

Fur o fotografie din Muzeu, ca să am cu ce ilustra, desigur :)

1437810320_full

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Cea mai mare problemă cu ”Muzeul de Fotografie” al lui Alex Gâlmeanu este că…”

  1. Sunt o mie şi un milion de moduri în care poţi pierde timpul aiurea pe net. Muzeul de Fotografie demonstreaza ca timpul petrecut pe net poate fi util. Şi minţii, şi sufletului

  2. Pingback: Numele meu este Cristian China-Birta și recunosc: nu îmi cunosc orașul așa cum ar trebui...

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)