Cea mai mare problemă cu ”Muzeul de Fotografie” al lui Alex Gâlmeanu este că…

… stai atât de mult să te tot uiți pe la pozele de acolo încât îți afectează grav productivitatea :)) Serios, fix asta am pățit eu aseară și azi dimineață (mă rog, azi dimineață a fost și mai grav, căci io am deschis Muzeul de Fotografie doar ca să dau link către el, cum ar veni, și iar m-am pierdut pe acolo la greu :D).

De ce scriu abia azi despre acest excelent proiect? Pentru că sunt om și eu, ca să zic așa. Adică am nevoie de anumiți stimuli ca să mă îndemn a face niște lucruri. Iar acest stimul s-a săvârșit ieri, când l-am cunoscut pe Alex Gâlmeanu (dreaqu de simpatic care ești; că îmi zicea lumea că ești simpatic, dar acum am văzut și eu live and acoustic :D), căci ne-a fost ghid în foarte faina plimbare organizată de Heineken în cadrul campaniei ”Open Your City” (apropo, dacă vă plac anumite locuri din orașul vostru, intrați pe aplicație și propuneți-le, e mișto ideea!), pe o căldură de aia fără remușcări (noroc cu momentele de hidratare cu bere oferite de Heineken, căci altfel nu mai apucam să scriu rândurile astea… :D).

O să vă raportez despre acest tur mai încolo, căci am a vă spune ceva (și) despre mine cu această ocazie. Acum, cu aceste rânduri, am vrut doar să salut, chiar dacă mai întârziat, așa, inițiativa Muzeul de Fotografie și să vă invit să vă pierdeți prin el. Căci știu de pe acum că așa o să pățiți :))

Fur o fotografie din Muzeu, ca să am cu ce ilustra, desigur :)

1437810320_full

3 comentarii la “Cea mai mare problemă cu ”Muzeul de Fotografie” al lui Alex Gâlmeanu este că…

  1. Bula Răspunde

    Sunt o mie şi un milion de moduri în care poţi pierde timpul aiurea pe net. Muzeul de Fotografie demonstreaza ca timpul petrecut pe net poate fi util. Şi minţii, şi sufletului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: