Expoziția „Fotopoetica în stradă” vă așteaptă la Kulturama

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Despre Kulturama v-am mai zis și adaug doar că ar fi păcat să nu vizitați Piața Revoluției până la finalul acestei veri, că aveți ce vedea.

De exemplu, puteți merge la expoziția „Fotopoetica în stradă”, despre care vă detaliez aici:

Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane și Gallery anunţă deschiderea expoziției „Fotopoetica în stradă”, în perioada 31 iulie-21 august 2015, Kulturama, Piața Revoluției.
Expoziția reunește 60 de lucrări realizate de tot atâția absolvenți ai Școlii de Fotografie FOTOPOETICA din București. Sunt prezente șapte generații de fotopoeți, fiecare cu propria viziune, cu propria cale de a găsi expresii, atmosfere și geometrii ascunse. Fotografiile vor fi expuse în serii de câte 20, la un interval de o săptămână, în perioada 31 iulie – 21 august 2015, în fața Palatului Regal din București. Primul vernisaj a avut loc pe 31 iulie, iar urmatoarele sunt programate pe 8 august și 15 august, la ora 18.30.
unnamed (30)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)