Din 3 iulie se deschide Kulturama. Ia să vedem la ce să ne așteptăm :)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Artă în mediul urban. Cam asta înseamnă proiectul cultural Kulturama,organizat de Kartell Media&Events in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, Institutia Prefectului Bucuresti, On Stage, Universitatea Nationala de Arte Bucuresti, Uniunea Artistilor Plastici, Asociatia “Se Poate”.

Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane (ANAV) si spatiul cultural Gallery  au bucuria sa fie co-organizatori ai proiectului cultural Kulturama in doua sectiuni mari ale acestuia: sectiunea de fotografie si cea a atelierelor pentru copii, la care se adauga expozitii personale de pictura ale unor artisti romani si straini:

Sectiunea “Fotografie” organizata de ANAV si Gallery la Kulturama va cuprinde o multitudine de expozitii individuale si colective. Vor fi prezentate publicului expozitii individuale ale unor fotografi binecunoscuti. Printre acestia: Narcis Virgiliu, 3 – 9 iulie, Richard Constantinoff, 10 – 16 Iulie, Bogdan Cristel- Reuters, 17-23 iulie si Vlad Eftenie, 24-30 iulie.

Vor fi invitate cu expozitii colective cele mai bune scoli din Bucuresti: Scoala de Fotografie ‘Freelancer” si Scoala de Poetica Fotografica “Francisc Mraz”.

Sectiunea “Ateliere pentru copii” organizata de ANAV si Gallery va cuprinde o serie de ateliere de creatie pentru copii. Tema generala a acestora este “Arta pe glob”. Vom calatori cu cei mici pe glob, ne vom opri pe toate continentele, in diverse orase si vom reproduce lucrari de arta. Vor fi ateliere de pictura, de colaj si de mestesugarit. Copiii vor fi supravegheati si ajutati in lucrarile pe care le creeaza urmand ca fiecare atelier sa se incheie cu o miniexpozitie a lucrarilor facute de copii.  Atelierele se vor desfasura in fiecare weekend (sambata si duminica) de la ora 18.00 si vor avea o durata de 2 ore.

ANAV si Gallery aduc la Kulturama si doua expozitii individuale de pictura apartinand artistei Nicoleta Jutka (Germania), 3-10 iulie, si lui Tudor Plaiesu (artist roman stabilit in Germania), 11- 20 iulie.

Cea mai bună dintre vești este că accesul publicului este gratuit, iar Kulturama vă așteaptă toată vara în Piața Revoluției din București cu expozitii de pictura, sculptura, fotografie, ateliere de creatie pentru copii, teatru, performance, dar și cu un pop-up library KULTURAMA.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Din 3 iulie se deschide Kulturama. Ia să vedem la ce să ne așteptăm :)”

  1. Pingback: Expoziția „Fotopoetica în stradă” vă așteaptă la Kulturama - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)