Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Transilvania se pregătește de Festivalul „Lună Plină”, dedicat pasionaților de horror și film fantastic

Nici că se putea ca un festival dedicat iubitorilor de film fantastic și horror să aibă o locație mai bine aleasă: Biertan, Sibiu, Transilvania. 

Evenimentul se întâmplă în perioada 14-16 august și a ajuns deja la a patra ediție:

Vreme de un weekend, fanii cinema-ului de gen și nu numai vor avea parte de proiecții în aer liber, petreceri, cântări, plus o nouă ediție a deja consacratelor Jocuri ale groazei, toate acompania de de-acum tradiționalul târg cu produse specific locale.

Anul acesta, ostilitățile sunt deschise de filmul franțuzesc „Horsehead”, de Romain Basset, premiat pentru regie la Fantasporto 2015, și cu Catriona MacColl, Murray Head și Philippe Nahon în distribuție.

O altă premieră românească, tot în exclusivitate la Biertan, este deranjantul thriller belgian „Cub”, de Jonas Govaerts, premiat pentru regie la Sitges 2014 și lansat în celebra secțiune „Midnight Madness” de la Toronto.

Highlight-ul acestei ediții se anunța a fi „The Night of the Creature Features”, un maraton sanglant care salută trei clasice incontestabile dar de factură diferită, a căror trăsătură comună ar fi faptul că vor ține spectatorii, o vreme, departe de apă. În ordinea numerelor de pe tricou: „Jaws”/„Fălci” (1975, regia Steven Spielberg), proiecție aniversară la 40 de ani de la premieră, într-o versiune restaurată digital; „Piranha” (1978, regia Joe Dante), practic un omagiu satiric adus anteriorului; și „Alligator” (1980, Lewis Teague), proiecție aniversară la 35 de ani de la premieră.

Așadar, sunteți așteptați la Festivalul „Luna Plină”!

P. S. Detalii despre trasport, cazare, abonamente și program găsiți aici și aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.