Promoție nouă Air France: Fort de France si Point a Pitre de la 599 euro

Ca fapt divers, vă recomand să aruncați un ochi pe site-ul celor de la Air France. Asta dacă vreți să „vânați” ofertele de vacanță pe care le au. Cum e și cea despre care detaliez mai jos:

Air France revine cu o super promotie pentru cei cu dor de vacante exotice. De pe data de 30 iulie, se pot rezerva bilete catre Fort de France si Pointe-a-Pitre de la 599 euro, zbor dus-intors, cu toate taxele incluse. Promotia este valabila pana pe 14 august, iar calatoria este valabila intre 1 septembrie si 31 octombrie.

Mai mult, din noiembrie 2015 si pana la sfarsitul iernii, Air France va pune la dispozitia calatorilor sai 6 zboruri saptamanale catre Panama City, cu plecare de pe aeroportul Paris-Charles de Gaulle. Toate zborurile vor fi operate cu aeronave Boeing 777-200, echipate cu cele mai recente cabine lung-curier. La bord, calatorii se vor putea bucura de noua Clasa Business, precum si de scaunele claselor Premium Economy si Economy, complet reproiectate, care asigura un confort optim de calatorie.

unnamed (18)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.