Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Promoție nouă Air France: Fort de France si Point a Pitre de la 599 euro

Ca fapt divers, vă recomand să aruncați un ochi pe site-ul celor de la Air France. Asta dacă vreți să „vânați” ofertele de vacanță pe care le au. Cum e și cea despre care detaliez mai jos:

Air France revine cu o super promotie pentru cei cu dor de vacante exotice. De pe data de 30 iulie, se pot rezerva bilete catre Fort de France si Pointe-a-Pitre de la 599 euro, zbor dus-intors, cu toate taxele incluse. Promotia este valabila pana pe 14 august, iar calatoria este valabila intre 1 septembrie si 31 octombrie.

Mai mult, din noiembrie 2015 si pana la sfarsitul iernii, Air France va pune la dispozitia calatorilor sai 6 zboruri saptamanale catre Panama City, cu plecare de pe aeroportul Paris-Charles de Gaulle. Toate zborurile vor fi operate cu aeronave Boeing 777-200, echipate cu cele mai recente cabine lung-curier. La bord, calatorii se vor putea bucura de noua Clasa Business, precum si de scaunele claselor Premium Economy si Economy, complet reproiectate, care asigura un confort optim de calatorie.

unnamed (18)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.