„France is in the air”, o campanie de 1.500 de zboruri pe zi

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Dap, aţi citit bine: 1.500 de zboruri pe zi, atâta are Air France. Căci despre această companie este vorba. Tot aşa, ca idee, are 374 de aeronave. Şi nu vorbim despre planoare, fireşte :))

Eu de fapt am vrut să vă spun despre noua campanie de imagine a companiei (căci am avut onoarea să fiu invitat la evenimentul de lansare), dar am văzut informaţiile astea (care sunt mereu în ultima parte a comunicatului, deci necitite de nimeni :D) şi am zis că sunt prea interesante ca să nu vi le dau.

Revenind la campanie, mie mi se pare foarte fain intitulată „France is in the air„. Şi care vine la pachet cu nişte vizualuri excelente, pe care vi le dau mai jos, ca să vă bucuraţi ochii, dar şi ca să vă întristaţi că nuş cum dracu se face de nu reuşiţi să ajungeţi (mai des) prin locurile alea :D

Aşa, ca joacă, dacă ar fi să alegeţi una din destinaţiile de mai jos, care ar fi aceasta şi de ce? Doar ca joacă, fireşte. Că doar nu o să lăsaţi tot ce aveţi atât de important de făcut şi o să vă puneţi pe rezervat un zbor, dacă înţelegeţi ce vreau să zic :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “„France is in the air”, o campanie de 1.500 de zboruri pe zi”

  1. Auzi, nu că vreau să le iau apărarea sau ceva (căci nu au nevoie, parol), dar când mă gândesc că au de gestionat atâtea zboruri… ce dracu, bre, noi nu reuşim să ne gestionăm 4 chestiuni deodată :))

   Glumesc, desigur, înţeleg ce zici. Doar că io nu am răspunsul la mine, cum ar veni :)

   1. Sunt multumit de ei, doar ca asta cu bagajele e o reala problema, am simtit-o pe pielea mea chiar zilele astea si am vazut ce se intampla in aeropoarte. Si cred ca si ei stiu ca e o problema reala si mai cred ca ar trebui sa se gandeasca cum sa o gestioneze putin mai bine.

    Dar da, revenind, campania e frumoasa!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)