„France is in the air”, o campanie de 1.500 de zboruri pe zi

Dap, aţi citit bine: 1.500 de zboruri pe zi, atâta are Air France. Căci despre această companie este vorba. Tot aşa, ca idee, are 374 de aeronave. Şi nu vorbim despre planoare, fireşte :))

Eu de fapt am vrut să vă spun despre noua campanie de imagine a companiei (căci am avut onoarea să fiu invitat la evenimentul de lansare), dar am văzut informaţiile astea (care sunt mereu în ultima parte a comunicatului, deci necitite de nimeni :D) şi am zis că sunt prea interesante ca să nu vi le dau.

Revenind la campanie, mie mi se pare foarte fain intitulată „France is in the air„. Şi care vine la pachet cu nişte vizualuri excelente, pe care vi le dau mai jos, ca să vă bucuraţi ochii, dar şi ca să vă întristaţi că nuş cum dracu se face de nu reuşiţi să ajungeţi (mai des) prin locurile alea :D

Aşa, ca joacă, dacă ar fi să alegeţi una din destinaţiile de mai jos, care ar fi aceasta şi de ce? Doar ca joacă, fireşte. Că doar nu o să lăsaţi tot ce aveţi atât de important de făcut şi o să vă puneţi pe rezervat un zbor, dacă înţelegeţi ce vreau să zic :D

7 comentarii la “„France is in the air”, o campanie de 1.500 de zboruri pe zi

 1. Valentin Bosioc Răspunde

  Daca ar avea mai multa grija cu bagajele, ar fi totul perfect ;)

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Auzi, nu că vreau să le iau apărarea sau ceva (căci nu au nevoie, parol), dar când mă gândesc că au de gestionat atâtea zboruri… ce dracu, bre, noi nu reuşim să ne gestionăm 4 chestiuni deodată :))

   Glumesc, desigur, înţeleg ce zici. Doar că io nu am răspunsul la mine, cum ar veni :)

   • Valentin Bosioc Răspunde

    Sunt multumit de ei, doar ca asta cu bagajele e o reala problema, am simtit-o pe pielea mea chiar zilele astea si am vazut ce se intampla in aeropoarte. Si cred ca si ei stiu ca e o problema reala si mai cred ca ar trebui sa se gandeasca cum sa o gestioneze putin mai bine.

    Dar da, revenind, campania e frumoasa!

 2. Sabina Răspunde

  Aaaa numai oameni recent insurati comenteaza pe aici :) Deci da, eu in Amsterdam vreau! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: