Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

„Cea mai mare oră de sport” ajunge în Mamaia în acest weekend

În cadrul programului național „Mișcarea face bine”, are loc evenimentul „Cea mai mare oră de sport”, menit să încurajeze mișcarea în masă, dar și litoralul românesc.

Sunteți așteptați, cu mic, cu mare, la mișcare mbata, 1 august 2015, între orele 9.00 și 21.00, în stațiunea Mamaia (Piațeta Perla). :)

La „Cea mai mare oră de sport” din Mamaia vor avea loc demonstraţii de fitness, precum Kangoo Jumps, Zumba, Steel Programs, Rebound AAS, Functional Training, Khai Bo, Aerobic, Fotbal, Skandenberg, zonă cu biciclete staționare și una pentru Boot Camp. Sesiunile vor fi susținute de instructori renumiți la nivel național și internațional.

Anul acesta, „Cea mai mare oră de sport” sărbătorește cinci ani de la prima ediție și reprezintă cel mai mare eveniment sportiv desfășurat sub umbrela campaniei „Mișcarea face bine”. Din 2011, prin intermediul campaniei pro-sănătate „Mișcarea face bine” au fost desfășurate și susținute zeci de evenimente sportive, numărul acestora crescând de la an la an.

Partenerul medical al evenimentului este Fundația Policlinici Sociale Regina Maria, care va oferi în mod gratuit o serie de teste medicale generale și va acorda sfaturi medicale pentru un stil de viață sănătos.

Evenimentul este organizat de Telekom Romania, în parteneriat cu SmartAtletic și Getfit.

Programul complet al evenimentului este disponibil aici.

unnamed (14)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.