Europa FM – Live pe plaja dintre Venus și Saturn! Cine spune „Prezent!”?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

A început numărătoarea inversă pentru cel mai spectaculos concert al verii: Europa FM- Live pe plaja dintre Venus și Saturn!

Constănțeni, să nu cumva să ratați evenimentul de la voi (scuze, de la noi) de acasă că ne supărăm grav. Români, dacă ați ajuns pe la mare, nu ezitați să fugiți până pe plaja dintre Venus și Saturn că distracția de pe 1 august e garantată. Și gratuită.

Pe 1 august, începând cu ora 19.30, Europa FM – Live pe Plajă își propune să-și depășească propriul record național de spectatori în aer liber cu un line up care reunește cele mai de succes nume ale muzicii autohtone: Vunk, Vama, Loredana, Holograf, Voltaj și Smiley.

Cei mai mari artiști ai momentului si cele mai difuzate hituri Europa FM se vor auzi pe uriașa plajă dintre Venus și Saturn într-o atmosferă care nu va putea fi replicată în niciun alt concert din România, o atmosferă comparabilă cu legendarele concerte de pe plaja de la Copacabana din Rio de Janerio.

Fiecare dintre artiștii din line up-ul celei de-a patra ediții a Europa FM Live pe Plajă (Vunk, Vama, Loredana, Holograf, Voltaj și Smiley) a anunțat că va celebra această întâlnire cu cel mai numeros public din România într-un spectacol în aer liber, prin recitaluri în care au invitați speciali sau versiuni inedite ale hiturilor lor.

Sunt așteptați peste 100.000 de mii de oameni, la un spectacol care va celebra muzica bună pe una dintre cele mai mari scene construite vreodată în țara noastră, dar carepromite să ofere spectatorilor emoții speciale chiar și în momentele dintre show-urile artiștilor, precum și momente interactive foarte emoționante sau amuzante cu membrii echipei Europa FM.

unnamed (13)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)