Pe 1 august sunteți așteptați la concertul Europa Fm – Live pe plajă. Intrarea este liberă

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Fiind constănțeancă, pot să mă laud că am ajuns doi ani la rând la concertul Europa Fm – Live pe plajă. Din ce îmi amintesc de la primele două ediții, plaja dintre Venus și Saturn era pe atunci animată de mii de oameni, nisipul – bătătorit de cei care dansau și cântau împreună cu artiștii prezenți pe scenă și marea, ei bine, marea ne acompania și ea petrecerea nebună. Sunt convinsă că anul acesta cel puțin aceleași ingrediente vor condimenta veselia de la concert, așa că vă recomand cu drag să mergeți. E un eveniment foarte fain, mai ales că imediat după ce ultimul artist va termina de cântat, vă așteaptă un răsărit minunat pe malul mării și poate și o baie matinală pentru cei care se încumetă. :))

A, da, aproape uitasem detaliile principale:

Pe 1 august, începând cu ora 19.30, Europa FM – Live pe Plajă își propune să-și depășească propriul record național de spectatori în aer liber cu un line up care reunește cele mai de succes nume ale muzicii autohtone: Vunk, Vama, Loredana, Holograf, Voltaj și Smiley.

Sunt așteptați peste 100.000 de mii de oameni, la un spectacol care va celebra muzica bună pe una dintre cele mai mari scene construite vreodată în țara noastră.

Anul trecut, conform raportărilor poliției locale, la Europa FM – Live pe Plajă au fost 100.000 de spectatori, de două ori capacitatea celui mai mare stadion din România – Arena Națională.

Intrarea este liberă.

Europa Fm LPP-Click 128 x 185 mm bleed 5 mm

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Pe 1 august sunteți așteptați la concertul Europa Fm – Live pe plajă. Intrarea este liberă”

  1. Pingback: Europa FM - Live pe plaja dintre Venus și Saturn! Cine spune „Prezent!”? - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)