Super veste pentru bicicliști: Giant vinde biciclete cu asigurare de furt și tâlhărie inclusă în preț

E cazul să vă amintesc de amploarea pe care a luat-o furăciunea de biciclete din țară și, mai ales, din București? „Marele studiu al bicicletelor furate” detaliează mult mai bine acest fenomen, în caz că sunteți curioși să vedeți cât de mulți hoți se orientează către vehicule cu pedale și două roți.

Giant România, alături de partenerii Otto Broker şi Grawe Asigurare România, face un pas înspre rezolvarea acestei probleme și lansează o promoţie unică pe piaţa românească de comercializare biciclete. Orice bicicletă în valoare de până la 7000 de lei, achiziţionată din showroom până la sfârşitul anului, are inclusă în preţ asigurarea în caz de furt și de tâlhărie, oricare ar fi locul în care s-a produs incidentul: de pe stradă, din scara blocului, din casă, de pe suportul de mașină, etc.

Biciclete Giant cu asigurare inclusă pot fi achiziţionate din showroom-ul de pe strada Traian 98, Bucureşti, iar modelele aflate pe stoc pot fi consultate pe www.magazinuldebiciclete.ro. În momentul achiziționării se semnează un contract de asigurare valabil un an de zile. La expirarea termenului, utilizatorul va fi contactat de reprezentanții Otto Broker pentru reînnoirea poliței.

În caz de daună, posesorul de bicicletă prezință doar trei documente:

  1. Factura, dacă a fost folosită la încheierea asigurării;
  2. Declarație pe propria răspundere că bicicleta era legată cu un antifurt conform obligațiilor contractuale;
  3. Procesul verbal de la poliție, încheiat în cel mai scurt timp de la producerea furtului.*

În plus, bicicleta nouă (franșiză de 20%) sau contravaloarea în bani (franșiză de 30%) îi va primi în 14 zile de la depunerea documentelor.

P.S. Dacă bicicleta este recuperată de către autorități este dreptul biciclistului de a o primi înapoi în schimbul returnării despăgubirii. Mai mult, asiguratorul va plăti reparațiile necesare pentru a o aduce la starea anterioară furtului.

unnamed (10)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)