Media Galaxy invită pasionații de jocuri la un concurs fain de Formula 1

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Iată un concurs fain pentru cei pasionați de Formula 1, viteză și jocuri:

Media Galaxy®, unul dintre cei mai importanţi retaileri electro-IT din România, anunță un eveniment special pentru a celebra lansarea jocului F1 2015. Dezvoltat de Codemasters pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One,  F1 2015 este jocul video oficial al Campionatului de Formula 1 FIA 2015.

Pentru a sărbători disponibilitatea jocului, Media Galaxy invită toți iubitorii și pasionații de jocuri  pe data de 1 august 2015,  la orele 14:00, în magazinul Media Galaxy Orhideea, să participe la un campionat special de F1. Pentru a oferi cea mai autentică experiență, toți participanții își vor putea măsura priceperea în cadrul unui concurs F1 2015, organizat pe console  PlayStation 4 folosind volane de curse Thrustmaster.
În cadrul turneului, concurenții se vor lupta pentru următoarele premii:

  • Locul 1 – O consolă PlayStation  Ultimate Player Edition și un joc F1 2015 de PS4
  • Locurile 2-6  –  Câte un joc F1 2015 de PS4

Toţi cei care doresc să participe la concurs se vor putea înscrie în mod gratuit în cadrul evenimentului, indiferent de vârstă. Concursul va provoca participanţii să parcurgă trei ture ale circuitului din Australia, câştigătorii fiind aleşi în funcţie de timpul realizat.

Astfel, așteptăm fiecare pasionat de F1 și de jocuri la acest eveniment special, ce va avea loc sâmbătă, 1 august, la Media Galaxy Orhideea începând cu orele 14:00.

Jocul video F1 2015 este disponibil pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One în rețeaua magazinelor Media Galaxy și online.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)