Teatrul Mic cu spectacolul „39 de trepte”, ajunge în august la Edinburgh Festival Fringe

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Vă anunț, cu mândria de rigoare, că piesa 39 de trepte, jucată la Teatrul Mic din București, va ajunge la Edinburgh Festival Fringe, cel mai amplu festival de teatru din lume:

Spectacolul 39 de trepte regizat de Gabriela Dumitru după filmul omonim de John Buchan şi Alfred Hitchcock, adaptare de Patrick Barlow după o idee originală de Simon Corble şi Nobby Dimon la Teatrul Foarte Mic va fi găzduit pentru un număr de douăsprezece reprezentaţii la New Town Theatre (Freemasons Hall, 96 George Street, Edinburgh). Între 6 şi 17 august, începând cu ora 19:20, Ştefan Lupu, Andreea Grămoşteanu, Bogdan Talaşman, Viorel Cojanu şi Claudia Prec vor urca pe scena scoţiană pentru a spune povestea celor 39 de trepte.

Edinburgh Festival Fringe este, poate, cel mai impresionant festival de teatru din lume. În fiecare an, în luna august, capitala Scoţiei reuneşte mii de spectacole în sute de spaţii de joc – de la teatru la dans, circ, operă, musical, cabaret, teatru de stradă, expoziţii, happeninguri. Cu o tradiţie începută în 1947, Edinburgh Festival Fringe a devenit sinonim cu un veritabil fenomen. Anul trecut, în cele patru săptămâni de festival, au avut loc nu mai puţin de 49.497 de reprezentaţii ale celor 3.193 de spectacole prezentate de artişti de pe toate continentele.

Anul acesta, numele unuia dintre aceste spectacole este 39 de trepte. Teatrul Mic revine în prim-planul teatrului european odată cu prima sa participare la Edinburgh.

Spectacolul va fi jucat în limba română, cu supratitrare în limba engleză.

unnamed (6)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)