21.07.2017

Regizorul Andrei Cohn debutează la Sarajevo cu filmul „Acasă la tata”

Andrei Cohn debutează în lungmetraj cu filmul „Acasă la tata”, ce va avea premiera internațională la Festivalul de Film de la Sarajevo. Filmul a fost inclus în competiția oficială a celei de-a 21–a ediții a evenimentului care va avea loc, luna viitoare, în perioada 14-22 August 2015.

„Acasă la tata” spune povestea lui Robert, un tânăr scriitor care într-un moment de ambiguitate emoțională se întoarce pentru 24 de ore în satul în care s-a născut, pentru prima dată de la moartea mamei lui. Până a doua zi dimineața, își va rescrie toate relațiile personale, cu tatăl, cu cel mai bun prieten din copilărie, cu prima iubire, cu trecutul.

Din distribuție fac parte actorii Alexandru Papadopol, Ioana Flora, Andi Vasluianu, Florin Zamfirescu, Natașa Raab, Sorin Cociș, Mirela Oprișor.

Scenariul filmului este scris de Mimi Brănescu, imaginea este semnată de Andrei Butică, montajul Andrei Iancu, sound designer Sorin Neagu. Producător Giuliano Doman.

Acasă la tata” este un film produs de Film Location Guide, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, Scandia Kandia Dulce, cu participarea HBO România. Distribuitor Mandragora.

13iulie2015_Poster 70x100_Acasa la Tata

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

Așa am cunoscut-o pe Beth Hart. O artistă magnifică…

Cosmin Vaman mi-a dat SPAM!

Un comentariu

  1. luni, 19 octombrie 2015, 09:56

    […] „Acasă la tata” și debutul de la Sarajevo al regizorului Andrei Cohn, am mai scris, așa că n-am să […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *