24.07.2017

Dragi mămici, știați de comunitatea Work At Home Moms?

Habar nu aveam că există o comunitate a mămicilor din România, și încă una foarte activă. Work At Home Moms se numește și vă invit să le urmăriți pe Facebook pentru a fi la curent cu evenimentele pe care le pun la cale, fie online, fie offline.

E foarte bine că mămicile au comunitatea lor și că fac lucruri frumoase în cadrul acesteia. De exemplu, chiar mâine se va întâmpla o acțiune caritabilă , marca Work At Home Moms: sunteți invitate, împreună cu tăticii, copiii și cine mai doriți dumneavoastră, să aduceți jucării, hăinuțe, cărți, trotinete și orice obiect pe care copilul nu îl mai folosește. Unde? La Iarmarocul WAHM deschis la Ceainăria Cinci, din București.

Iarmarocul Work At Home Moms este o ocazie excelentă să cunoașteți îndeaproape comunitatea, să dați o mână de ajutor altor mămici prin donațiile voastre, și să vedeți dacă nu cumva vreți să vă alăturați și voi familiei, tot mai numeroase, de WAHM. :)

11062113_802853816497614_3970822038330404815_n

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

Vodafone lansează Backup+ și oferă gratuit spațiu de stocare în cloud

Voi știați de afecțiunea „Varus Equin”? Aflați detalii de la medicul Alexandru Thiery

Un comentariu

  1. sâmbătă, 25 iulie 2015, 15:06

    Da, asa e. Am descoperit si eu de curand comunitatea. Elena Gorun e o mamica minunata, iar sotul ei o sustine in aceasta initiativa.
    Azi dimineata am fost la Iarmaroc. O atmosfera superba, cu pici si tatici implicati – ce imi place mie mult. :) Din pacate, pitica mea e la bunici si nu m-a putut insoti de data asta. Dar next time, o poftesc sa ma insoteasca si sa daruim un pic din preaplinul nostru. :)

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *