Dragi mămici, știați de comunitatea Work At Home Moms?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Habar nu aveam că există o comunitate a mămicilor din România, și încă una foarte activă. Work At Home Moms se numește și vă invit să le urmăriți pe Facebook pentru a fi la curent cu evenimentele pe care le pun la cale, fie online, fie offline.

E foarte bine că mămicile au comunitatea lor și că fac lucruri frumoase în cadrul acesteia. De exemplu, chiar mâine se va întâmpla o acțiune caritabilă , marca Work At Home Moms: sunteți invitate, împreună cu tăticii, copiii și cine mai doriți dumneavoastră, să aduceți jucării, hăinuțe, cărți, trotinete și orice obiect pe care copilul nu îl mai folosește. Unde? La Iarmarocul WAHM deschis la Ceainăria Cinci, din București.

Iarmarocul Work At Home Moms este o ocazie excelentă să cunoașteți îndeaproape comunitatea, să dați o mână de ajutor altor mămici prin donațiile voastre, și să vedeți dacă nu cumva vreți să vă alăturați și voi familiei, tot mai numeroase, de WAHM. :)

11062113_802853816497614_3970822038330404815_n

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Dragi mămici, știați de comunitatea Work At Home Moms?”

  1. Da, asa e. Am descoperit si eu de curand comunitatea. Elena Gorun e o mamica minunata, iar sotul ei o sustine in aceasta initiativa.
    Azi dimineata am fost la Iarmaroc. O atmosfera superba, cu pici si tatici implicati – ce imi place mie mult. :) Din pacate, pitica mea e la bunici si nu m-a putut insoti de data asta. Dar next time, o poftesc sa ma insoteasca si sa daruim un pic din preaplinul nostru. :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)