Cosmin Vaman mi-a dat SPAM!

Și bine a făcut :D Căci mi-a oferit câteva minute de relaxare și de simțire de bine într-o zi, de altfel, relativ agitată. Deocamdată vă las să ascultați și să vizionați primul videoclip marca Cosmin Vaman, Alexandra Andrei și trupa SPAM (dap, așa se numește trupa, deci Like :D), intitulat ”Cele mai frumoase”, de pe albumul ”Drumul”. Ne mai auzim în legătură cu cântăcioșii ăștia. Căci mă pregătesc să scriu o cronică de album. Sau ceva. Ce o ieși :))

Cosmin Vaman, Alexandra Andrei și trupa SPAM au lansat astăzi primul lor videoclip, pentru piesa „Cele mai frumoase”, o baladă nostalgică și sensibilă care face parte de pe albumul Drumul, lansat cu o lună în urmă.

„Cântecul acesta spune povestea felului în care, atunci când uneori cei dragi pleacă din viața noastră, dragostea uită să plece”(Cosmin Vaman). Protagonistul videoclipului este tânărul actor Petre Ancuța, la rândul său muzician, care în prezent joacă la Teatrul Național în piesa Actorchestra.

Filmările au durat două zile, avându-l ca director de imagine Marius Tanef. Videoclipul a fost  regizat și montat de Tudor Olaru, iar scenariul videoclipului este realizat de Cosmin Vaman.

După ce au cântat solo sau în alte formule, Cosmin Vaman și Alexandra Andrei fac, începând din 2014 echipă cu Alexandru Cismaru, Ciprian Diaconu și Tudor Olaru, membrii trupei SPAM, împreună venind cu o abordare originală a genului muzical pop-folk, pe care artiștii îl definesc ca muzică de dragoste.

1609969_10204272586908491_3374985366388427873_n

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Cosmin Vaman mi-a dat SPAM!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)