Cosmin Vaman mi-a dat SPAM!

Și bine a făcut :D Căci mi-a oferit câteva minute de relaxare și de simțire de bine într-o zi, de altfel, relativ agitată. Deocamdată vă las să ascultați și să vizionați primul videoclip marca Cosmin Vaman, Alexandra Andrei și trupa SPAM (dap, așa se numește trupa, deci Like :D), intitulat ”Cele mai frumoase”, de pe albumul ”Drumul”. Ne mai auzim în legătură cu cântăcioșii ăștia. Căci mă pregătesc să scriu o cronică de album. Sau ceva. Ce o ieși :))

Cosmin Vaman, Alexandra Andrei și trupa SPAM au lansat astăzi primul lor videoclip, pentru piesa „Cele mai frumoase”, o baladă nostalgică și sensibilă care face parte de pe albumul Drumul, lansat cu o lună în urmă.

„Cântecul acesta spune povestea felului în care, atunci când uneori cei dragi pleacă din viața noastră, dragostea uită să plece”(Cosmin Vaman). Protagonistul videoclipului este tânărul actor Petre Ancuța, la rândul său muzician, care în prezent joacă la Teatrul Național în piesa Actorchestra.

Filmările au durat două zile, avându-l ca director de imagine Marius Tanef. Videoclipul a fost  regizat și montat de Tudor Olaru, iar scenariul videoclipului este realizat de Cosmin Vaman.

După ce au cântat solo sau în alte formule, Cosmin Vaman și Alexandra Andrei fac, începând din 2014 echipă cu Alexandru Cismaru, Ciprian Diaconu și Tudor Olaru, membrii trupei SPAM, împreună venind cu o abordare originală a genului muzical pop-folk, pe care artiștii îl definesc ca muzică de dragoste.

1609969_10204272586908491_3374985366388427873_n

2 comentarii la “Cosmin Vaman mi-a dat SPAM!

  1. Cosmin Vaman Răspunde

    Xièxiè

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: