Georgiana Iuliana Aniței va purta drapelul României la Festivalul Olimpic al Tineretului European

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Georgiana Iuliana Anitei are doar 16 ani și deja se poate lăuda cu numeroase performanțe sportive:

Atleta Georgiana Iuliana Anitei va fi purtatoarea de drapel a Echipei Olimpice a Romaniei la ceremonia de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), competitie care va avea loc la Tbilisi in perioada 26 iulie – 1 august.

Tanara in varsta de 16 ani nascuta in Bacau, legitimata la CSS Bacau- SCM Bacau, este una dintre cele mai valoroase componente ale Echipei Olimpice a Romaniei care va participa la FOTE Tibilisi 2015.

Georgiana Iuliana Anitei, sau Georgiana cum ii spun prietenii, va reprezenta Romania la FOTE Tbilisi la triplusalt,  proba unde, la finalul saptamanii trecute, la  Cali, in Columbia, s-a clasat pe primul loc la Campionatul Mondial rezervat tinerilor sub 17 ani (U 17 – cadeti).

Performanta din Columbia a Georgianei – 13,49 m, reprezinta cel mai bun rezultat in aer liber al sezonului la categoria sa de varsta. Cea mai buna performanta personala a Georgianei Anitei la triplusalt, realizata in februarie a.c., in sala, la Bucuresti, a fost insa de 13.60 m.

In afara de triplusalt, Georgiana Anitei participa ocazional si in intrecerile de la saritura in lungime, proba unde, tot la CM U17 din Cali, a ocupat locul 9 cu un rezultat de 6,04 m.

Haideți să urăm succes Echipei Olimpice a României, dar și Georgianei!

Anitei Georgiana

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)