Astăzi este ultima zi de înscrieri la Rockstart Answers Bucharest

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Fără alte introduceri și pentru că e ultima zi de înscrieri, vă dau mai jos detalii despre Rockstart Answers Bucharest:

Vrei sa iti prezinti startup-ul la AMSTERDAM?
Daca ai un startup si cauti un investitor, vrei sa primesti feedback sau pur si simplu sa te conectezi cu oameni din industrie te asteptam la prima editie Rockstart Answers Bucharest, pe 30 iulie, incepand cu orele 18:00, la 360 HUB.
Cel mai apreciat startup va participa la Summitul Rockstart din Amsterdam, unde va avea ocazia sa fie remarcat si sa primeasca mentorship si finantare.

Conceptul initial apartine Rockstart, o comunitate indreptata spre sustinerea ideilor noi. Se cauta si se premiaza inovatia, creativitatea, meticulozitatea, dar si capacitatea de a raspunde unor nevoi ale societatii.

Rockstart, prin diferitele sale cai, Accelerator, Answers, Spaces si Impact, vine in sprijinul tinerilor antreprenori si intelege nevoia de dezvoltare si de nou, propunandu-si sa ofere uneltele necesare in crearea unui business, respectiv, feedback-ul venit din partea unor persoane provenite din diferite background-uri facute la adresa conceptului prezentat dar si discutarea celei mai arzatoare intrebari/indoieli a prezentatorului.

Rockstart doreste sa introduca acest concept si in Romania sub forma unei prezentari ce se va desfasura cu ajutorul 360HUB. De ce 360HUB? Compatibilitatea la nivel de obiectiv a facut acest parteneriat sa fie unul bun. Ambele parti organizatoare spriina start-up-urile sa isi indeplineasca scopul, acela de a creea un business care se va evidentia fata de celelalte prezente pe piata bunurilor si serviciilor.

Structura prezentarii folosita la toate evenimentele de acest gen tinute de catre Rockstart facute in colaborare cu hub-uri din toata lumea s-a dovedit a fi foarte elocventa si edificatoare pentru multe din intrebarile antreprenorului aflat la inceput de drum.

Pana pe data de 23 iulie 2015 (azi e ultima zi) se pot inscrie tinerii antreprenori ce isi doresc sa isi prezinte ideea dar si sa primeasca un feedback constructiv. Din aplicatiile depuse se vor selecta 5 start-up-uri pentru a participa ca si prezentator, nu doar spectator. Doritorii se pot inscrie aici 

Cei care sunt curiosi si vor sa afle ce idei de business mai au romanii si doresc sa ofere feedback, sau sa discute cu alti antreprenori de succes se pot inregistra aici.

In cadrul prezentarii isi vor expune ideea cele cinci start-up-uri timp de 3 minute, urmand 3-5 minute de intrebari si raspunsuri, expunerea finalizandu-se cu adresarea unei intrebari/ridicarea unei probleme din partea celui ce prezinta. Raspunsurile si feedback-ul vor ajuta la intelegerea mai buna a produsului/serviciului expus atat de catre cel caruia i se prezinta, dar si de cel care face prezentarea.

La terminarea expunerii celor cinci concepte, participantii vor avea parte de o sedinta de network-ing cu toti cei prezenti, incluzand posibili investitori, dar si specialisti si consultanti in diferite domenii.

Poate cel mai important aspect al evenimentului este acela ca unul din cele 5 startup-uri prezentate, va merge mai departe la summitul de la Amsterdam, din toamna, unde va avea parte de vizibilitate si sprijin din partea investitorilor parteneri ai Rockstart.

Mai multe detalii puteti gasi aici, dar și pe site-ul celor de la Rockstart Amsterdam.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)