Doamnelor, sunteți invitate la Lady Pitch Night 2015

Sub sloganul „Femeile pot fi și high-tech, nu doar high-class”, Girls in Tech Paris lansează anul acesta cea de a cincea ediție a competiției Lady Pitch Night, cel mai mare eveniment pan-european dedicat start-up-urilor fondate de femei.

Evenimentul își propune să ofere mai multă vizibilitate femeilor antreprenoare și să încurajeze diversitatea în industria tech. Orice start-up din domeniul tehnologiei (Internet, mobile, jocuri video etc.) cu o vechime între 6 și 36 de luni, care au sediul central pe teritoriul Europei și cel puțin o femeie între fondatori, pot aplica online, până la data de 31 iulie 2015. Vor fi alese zece finaliste, care vor fi invitate la Paris (costurile de transport fiind suportate de Girls in Tech) pe 7 octombrie 2015, unde își vor prezenta start-up-urile în fața unui juriu alcătuit din experți, investitori, antreprenori și o audiență formată din 200 de persoane.

Girls in Tech Paris a lansat prima ediție a evenimentului „Lady Pitch Night” în ianuarie 2011, în Franța, iar în 2013 aplicațiile au fost deschise pentru participante din întreaga Europă. În 2014 au aplicat peste 200 de start-up-uri din 22 de țări. Anul trecut, cinci finaliste au concurat pentru locul I: Gemmyo (Franța), Cortechs (Irlanda), Fojo.me (Croația), Cocofarm (Bulgaria) și EasySize (Danemarca).

Înscrieri aici.

lpn2015-gitr

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)