Toamna aceasta se lansează un film despre Amy Winehouse: „AMY”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Acum  patru ani, pe data de 23 iulie 2011, presa din lumea întreagă anunța moartea cântăreței britanice Amy Winehouse, la vârsta de numai 27 de ani. Având probleme cu alcoolul și drogurile, Winehouse s-a înscris în lunga listă a vedetelor controversate, viața și moartea ei fiind analizate din numeroase unghiuri.

Filmul „AMY”, este și el la fel de controversat, asemeni personajului în jurul căruia se învârte povestea, dar promite să zică lucruri dincolo de scenă. Dacă va reuși, rămâne de văzut pe data 18 septembrie 2015, când Independența Film a anunțat lansarea oficială la noi în țară.

Regizorul Asif Kapadia (premiat cu BAFTA pentru SENNA) a folosit imagini de arhivă şi piese care nu au mai fost făcute publice pentru a realiza acest film extrem de modern, emoţionant şi energic, care pune în evidenţă lumea în care trăim într-un mod unic.

Până la apariția filmului „AMY”, propun să uităm puțin controversele care au gravitat în jurul acestei femei și să ne amintim de ceea ce a făcut-o cu adevărat o celebritate: vocea ei. Că de n-ar fi fost un real talent, mapamondul nu mai dădea doi bani că o anume Amy Winehouse s-a luptat cândva cu dependența de droguri și alcool. Sau că a pierdut lupta.

https://www.youtube.com/watch?v=VC8ZNhbjkk4

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Toamna aceasta se lansează un film despre Amy Winehouse: „AMY””

  1. Pingback: „AMY” ajunge în cinematografe de mâine. Unde îl putem vedea - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)