29.04.2017

Toamna aceasta se lansează un film despre Amy Winehouse: „AMY”

Acum  patru ani, pe data de 23 iulie 2011, presa din lumea întreagă anunța moartea cântăreței britanice Amy Winehouse, la vârsta de numai 27 de ani. Având probleme cu alcoolul și drogurile, Winehouse s-a înscris în lunga listă a vedetelor controversate, viața și moartea ei fiind analizate din numeroase unghiuri.

Filmul „AMY”, este și el la fel de controversat, asemeni personajului în jurul căruia se învârte povestea, dar promite să zică lucruri dincolo de scenă. Dacă va reuși, rămâne de văzut pe data 18 septembrie 2015, când Independența Film a anunțat lansarea oficială la noi în țară.

Regizorul Asif Kapadia (premiat cu BAFTA pentru SENNA) a folosit imagini de arhivă şi piese care nu au mai fost făcute publice pentru a realiza acest film extrem de modern, emoţionant şi energic, care pune în evidenţă lumea în care trăim într-un mod unic.

Până la apariția filmului „AMY”, propun să uităm puțin controversele care au gravitat în jurul acestei femei și să ne amintim de ceea ce a făcut-o cu adevărat o celebritate: vocea ei. Că de n-ar fi fost un real talent, mapamondul nu mai dădea doi bani că o anume Amy Winehouse s-a luptat cândva cu dependența de droguri și alcool. Sau că a pierdut lupta.

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

Tare! Curse gratuite Alexandria-București și retur pentru cei care vor #întrucât Ideo Ideis!

Eros Ramazzotti susține în septembrie un concert la Cluj-Napoca

Un comentariu

  1. joi, 17 septembrie 2015, 12:01

    […] mai scris aici despre lansarea filmului „AMY” și iată că mâine deja se poate vedea în cinematografe. Nu […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *