Granini vrea să realizeze un timeline al iubirii cu ajutorul vostru. Și oferă premii

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Interesantă ideea Granini cu Momente de iubire. Și ambițioasă :) Căci obiectivul campaniei este ”crearea unui timeline al iubirii prin intermediul unui proiect fotografic în care utilizatorii sunt invitați să-și reamintească poveștile individuale de iubire”. Cu mențiunea că – La mulți ani! – campania este prilejuită de aniversarea a 50 de ani de Granini.

Cum puteți participa? Intrați pe aplicația cu pricina, vă spuneți poveștile, încărcați fotografiile, iar un juriu va decide cine câștigă câte 50 de 2-pack-uri Granini săptămânal, precum și – ca mare premiu – câte 10 ședințe foto realizate de Marta Popescu. Apropo de Marta, puteți să vă inspirați din ce a scris ea aici despre povestea ei de iubire.

Eu, cu mintea mea atâta cât este, văd trei motive pentru care să vă încercați puterile, cum ar veni, în campania asta:

Motivul 1. Vă exersați scriitura. Pe un subiect care ar trebui să vă fie drag și, tocmai de aceea, dificil de abordat. Dar tocmai asta este provocarea, zic :)

Motivul 2. Nu știu câți dintre voi știți cât de important este să aveți niște fotografii făcute profi. Asta apropo de ședințele foto pe care le puteți câștiga. Sper că nu credeți că ”eu nu sunt persoană publică, nu mă interesează astfel de chestiuni”. Căci ați greși. Nu de alta, dar lumea social media ne-a făcut pe toți persoane publice, că vrem, că nu vrem. Așa că, dacă tot suntem în situația asta, de ce să nu ne prezentăm corespunzător, cu niște poze profi făcute? ca să nu mai vorbesc despre faptul că, indiferent dacă le facem publice sau nu (este o decizie personală, treaba voastră), faptul că ai niște poze faine cu tine este – cum să îi zic eu să nu dau în de astea motivaționale… – motiv de simțire de bine :)

Motivul 3. 2-packurile de Granini pe care le puteți câștiga. Care, băgate un pic la frigider, sunt de mare angajament pe căldurile vremurilor noastre :D

Succes!

11207300_904337719636296_3934006127715582985_n

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Granini vrea să realizeze un timeline al iubirii cu ajutorul vostru. Și oferă premii”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)