ApTI pune la bătaie 3 premii de câte 250 de euro pentru materiale despre încălcări ale dreptului la viață privată

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Later edit: Aceștia sunt câștigătorii.

Alex Bergauer

Milena Alexe

Adrian Popa și Silviu Bănilă

——————————–

Pe cei de la ApTi – Asociația pentru Tehnologie și Internet îi știu de ceva vreme. Și apreciez corespunzător ce prestează. Ba chiar, ca dovadă video a ceea ce zic, cum ar veni, am și făcut un interviu cu Bogdan Manolea, pe care vă recomand să îl urmăriți dacă vă interesează chestiuni mai puțin interesante despre cum funcționează ceea ce îndeobște numim internetul, dar chestiuni pe cât de neinteresante par, pe atât sunt de importante și ne afectează, vrem nu vrem, ce facem noi pe tărâmul 2.0.

Îmi place concursul organizat de ApTi, prin care sunteți invitați să trimiteți materiale care documentează încălcări ale dreptului la viață privată sau ale regimului datelor cu caracter personal. Cu mențiunea că premiile sunt acordate de Cyberghost VPN și Superlege.ro. Găsiți detalii pe site. Eu vă spun doar că sunt foarte interesat să vă citesc materialele, pentru că subiectul este unul pe cât de sensibil, pe atât de puțin cunoscut. Și, firește, aș vrea să văd cât mai mulți bloggeri care decid să participe :)

Succes!

header2

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “ApTI pune la bătaie 3 premii de câte 250 de euro pentru materiale despre încălcări ale dreptului la viață privată”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)