ApTI pune la bătaie 3 premii de câte 250 de euro pentru materiale despre încălcări ale dreptului la viață privată

Later edit: Aceștia sunt câștigătorii.

Alex Bergauer

Milena Alexe

Adrian Popa și Silviu Bănilă

——————————–

Pe cei de la ApTi – Asociația pentru Tehnologie și Internet îi știu de ceva vreme. Și apreciez corespunzător ce prestează. Ba chiar, ca dovadă video a ceea ce zic, cum ar veni, am și făcut un interviu cu Bogdan Manolea, pe care vă recomand să îl urmăriți dacă vă interesează chestiuni mai puțin interesante despre cum funcționează ceea ce îndeobște numim internetul, dar chestiuni pe cât de neinteresante par, pe atât sunt de importante și ne afectează, vrem nu vrem, ce facem noi pe tărâmul 2.0.

Îmi place concursul organizat de ApTi, prin care sunteți invitați să trimiteți materiale care documentează încălcări ale dreptului la viață privată sau ale regimului datelor cu caracter personal. Cu mențiunea că premiile sunt acordate de Cyberghost VPN și Superlege.ro. Găsiți detalii pe site. Eu vă spun doar că sunt foarte interesat să vă citesc materialele, pentru că subiectul este unul pe cât de sensibil, pe atât de puțin cunoscut. Și, firește, aș vrea să văd cât mai mulți bloggeri care decid să participe :)

Succes!

header2

2 comentarii la “ApTI pune la bătaie 3 premii de câte 250 de euro pentru materiale despre încălcări ale dreptului la viață privată

  1. irina Reply

    Eu m-am inscris! Asteptam de ceva vreme o ocazie ca asta :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.