Știați de renters.ro, platforma doar pentru chiriași și pentru proprietari verificati?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

După ce am revenit la birou (după două săptămâni de hălăduială concediistică și de muuuuultă spumă de bere :D), m-am apucat să citesc zilioanele de mailuri pe care le-am găsit în inbox. Și, printre el, am găsit unul interesant. Scurt și la obiect. Despre renters.ro.

M-am uitat la filmul de mai jos (o scurtă prezentare a serviciului), m-am uitat un pic pe site și am decis că e chiar interesantă platforma și că, pe cale de consecință, merită să vă spun (pe scurt, bre, căci v-am spus că mai am zilioane de mailuri de parcurs, minus 1 :D) despre ea.

Dacă aș fi avut mai mult timp, v-aș fi spus despre niște pățanii pe care le-am avut în lunga mea carieră de chiriaș (încheiată cu niște ani buni în urmă, totuși…). Dar așa, vă las doar să vi le amintiți voi pe ale voastre. Căci știu că le aveți. La greu :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)