Primul raport de implicare în comunitate în format video al OMV Petrom

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Despre ce face OMV Petrom cu Țara lui Andrei (o idee excelentă de CSR, de altfel), presupun că știți deja. Căci nu aveați cum să nu vă loviți măcar de un proiect dezvoltat pe acest concept. Mie îmi place ce face această companie pe partea de implicare în comunitate. Și salut asta.

Cum salut și faptul că, iată, au lansat primul raport de implicare în comunitate în format video. Și nu pot să nu zâmbesc atunci când îmi aduc aminte când, invitat fiind ca speaker la o conferință de CSR, le-am spus brandurilor prezente acolo că 90% dintre ele ratează magistral comunicarea pe ce fac pe zona de CSR, pentru că toate informările sunt pe sistem de manual de mașină de spălat. Deși, spuneam atunci, faza asta cu ce fac pe partea de CSR este pentru multe dintre ele cel mai frumos lucru pe care îl fac. 3 oameni s-au ridicat nervoși și au părăsit sala. Sigur nu erau de la OMV Petrom :))

info_ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)