Facturile E.ON și SEA Complet pot fi achitate la terminalele ZebraPay

Știți de pe acest blog că Zebra Pay devine un instrument tot mai folosit pentru a economisi timp prețios, alocat de obicei statului la cozi pentru a cumpăra  bilete și a plăti facturi.

Începând cu jumătatea lunii iulie, clienţii E.ON și SEA Complet își pot achita facturile  la terminalele ZebraPay, cea mai mare rețea de terminale de plată self-service din România. Serviciile puse la dispoziție prin intermediul terminalelor de plată sunt cele furnizate de E.ON Energie România, E.ON Distribuție România și SEA Complet – Servicii Energetice pentru Acasă.

Utilizatorii care își vor plăti facturile la terminalele ZebraPay vor parcurge 3 pași simpli: selectarea serviciului, scanarea codului de bare de pe factură sau tastarea numărului de client şi introducerea sumei de plată. Plata va fi confirmată în câteva secunde, prin eliberarea unei chitanțe.

Noua alternativă de plată a facturilor E-ON este sigură, simplă și modernă. În plus, este accesibilă 24 de ore din 24, datorită poziționării terminalelor plată ZebraPay în marile reţele de retail precum Kaufland, Billa, Cora, Auchan, Carrefour, Mega Image, în universităţi, centre comerciale, pieţe, benzinării şi magazine de proximitate.

2 comentarii la “Facturile E.ON și SEA Complet pot fi achitate la terminalele ZebraPay

  1. Bogdan Reply

    salut. De simplificarea explicatiilor continutului facturilor eon se stie ceva, la electrica la fel……..

    • Cristian China-Birta Reply

      Eu unul nu știu nimic. Căci în afară de a da mai departe aceste informații nu am legături masive cu cele două companii. Dar direct la ei ai întrebat? Căci îmi pare calea mai directă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.