Fetelor, haideți la IoT4Girls – Workshop gratuit de programare

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dacă sunteți interesate de programare, vedeți că mâine este ultima zi de înscrieri pentru IoT4Girls, un workshop gratuit, adresat fetelor de liceu:

În perioada 5-9 august, asociațiile Tech Lounge și Girls Who Code – Romania organizează cea de-a doua ediție a workshopului IoT4Girls, un curs gratuit adresat fetelor de liceu. Acestea vor avea ocazia să cunoască tehnologiile Internet of Things și să programeze plăcuțe Arduino folosind diferiţi senzori și LED-uri. Întregul workshop se va desfășura într-o atmosferă de vacanță, mai precis în stațiunea Eforie Nord.

IoT4Girls este singurul program românesc sponsorizat prin Google RISE Awards 2015. Programul este destinat fetelor de liceu și participarea este gratuită, în urma unei selecţii. Nu sunt necesare cunoştinţe prealabile de programare, iar cazarea și cele 3 mese pe zi sunt asigurate de către organizatori.

IoT4Girls este un program inedit al cărui scop este de a obişnui fetele de liceu cu tehnologiile Internet of Things. Trainerii vor fi atât studenți de la facultăți cu profil informatic, pasionați de robotică și Internet of Things, cât și 2 dintre cele mai bune absolvente ale primei ediţii IoT4Girls.

Internet of Things sau Internetul Tuturor Lucrurilor, numit și Internetul a Orice, este un concept care definește o lume în care toate obiectele (mașini, electrocasnice, sisteme de iluminat, dispozitive mobile, portabile, etc) sunt conectate între ele cu ajutorul Internetului. La IoT4Girls fetele de liceu vor învăța să programeze plăcuțe Arduino, senzori și LED-uri care vor fi conectate și controlate prin Internet.

Participarea este gratuită, nu sunt necesare cunoştinţe prealabile, iar înscrierile la selecție se fac online până pe data de 17 iulie (inclusiv), la această adresă.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)