Avem un serviciu nou de online ticketing: AmBilet.ro

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Iată că avem un nou serviciu online de bilete pentru cei care doresc sa beneficieze de sistemul print-at-home sau de bilete in format electronic: AmBilet.ro, desigur!

Prin AmBilet.ro , doritorii isi pot procura bilete la concertele favorite, le platesc prin card iar acestea le sunt livrate imediat ce se efectueaza plata, in format PDF, pentru a fi tiparite sau pentru a fi utilizate in format electronic, la fata locului, pe telefonul mobil, tableta etc. Biletele contin un cod ce va fi scanat, precum si toate datele spectacolului.
In momentul de fata, AmBilet.ro pune la dispozitia cumparatorilor si un numar limitat de bilete la pret promotional , pentru concertele Machine Head, Enter Shikari si Maximum Rock Festival , urmand ca, in viitor, acestia sa isi poata achizitiona bilete si la alte evenimente!
AmBilet.ro vine in intampinarea nevoilor consumatorilor de evenimente, pentru a le facilita acestora accesul la bilete, intr-un sistem comod si modern!

AmBilet.ro este un serviciu oferit de catre Promusic Events.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)