Trupa We Singing Colors a lansat un nou single: Bridal Hands. E despre măști. :)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Pentru cine nu a auzit până acum de We Singing Colors, trebuie să știți că este o trupă indie-pop din Bucureşti, iar până acum au cântat în oraşele mari din România, dar și în India, Moldova și Bulgaria. Vă invit să ascultați melodia pe care tocmai au lansat-o, să vă lămuriți mai bine în privința lor:

Dacă v-a atins la inimioară vreun pic piesa de mai sus (ceea ce este foarte probabil), atunci se cuvine să vă dau și câteva informații despre videoclip:

Munţii Măcinului au fost decorul perfect pentru filmarea celui mai nou videoclip al trupei indie-pop We Singing Colors: „Noi ne doream o varietate de peisaje. Vroiam să simţim clipul ca pe o călătorie, iar băieţii cu care am lucrat – Mihai Dragolea şi Radu Mocanu – au venit cu ideea de a filma în această zona . Nu fusesem niciodată acolo, ne-am uitat la câteva poze pe internet şi am plecat să filmăm. Când am ajuns în satul Greci primul lucru care ni s-a spus a fost “aveţi grijă, noi pe aici avem vipere. dar nu e nicio problema, că dacă va muscă vreuna, aveţi chiar vreo 5 ore la dispoziţie înainte să muriţi”, povesteşte Roxana Niculae, vocea suavă din We Singing Colors.

Ideea clipului i-a venit lui Andrei Haţegan: „Bridal Hands e o călătorie către ceea ce suntem cu adevărat. Din spatele măştilor către lume şi înapoi. Roxana şi cu mine jucăm de data asta două personaje care au fost şi vor fi mereu prezente în jurul nostru. Ar fi vulgar să le spun pe nume, dar toţi le ştim. De aici încolo cred că ţine de imaginaţia fiecăruia să dea contur poveştii”

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Trupa We Singing Colors a lansat un nou single: Bridal Hands. E despre măști. :)”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)