26.04.2017

Trupa We Singing Colors a lansat un nou single: Bridal Hands. E despre măști. :)

Pentru cine nu a auzit până acum de We Singing Colors, trebuie să știți că este o trupă indie-pop din Bucureşti, iar până acum au cântat în oraşele mari din România, dar și în India, Moldova și Bulgaria. Vă invit să ascultați melodia pe care tocmai au lansat-o, să vă lămuriți mai bine în privința lor:

Dacă v-a atins la inimioară vreun pic piesa de mai sus (ceea ce este foarte probabil), atunci se cuvine să vă dau și câteva informații despre videoclip:

Munţii Măcinului au fost decorul perfect pentru filmarea celui mai nou videoclip al trupei indie-pop We Singing Colors: „Noi ne doream o varietate de peisaje. Vroiam să simţim clipul ca pe o călătorie, iar băieţii cu care am lucrat – Mihai Dragolea şi Radu Mocanu – au venit cu ideea de a filma în această zona . Nu fusesem niciodată acolo, ne-am uitat la câteva poze pe internet şi am plecat să filmăm. Când am ajuns în satul Greci primul lucru care ni s-a spus a fost „aveţi grijă, noi pe aici avem vipere. dar nu e nicio problema, că dacă va muscă vreuna, aveţi chiar vreo 5 ore la dispoziţie înainte să muriţi”, povesteşte Roxana Niculae, vocea suavă din We Singing Colors.

Ideea clipului i-a venit lui Andrei Haţegan: „Bridal Hands e o călătorie către ceea ce suntem cu adevărat. Din spatele măştilor către lume şi înapoi. Roxana şi cu mine jucăm de data asta două personaje care au fost şi vor fi mereu prezente în jurul nostru. Ar fi vulgar să le spun pe nume, dar toţi le ştim. De aici încolo cred că ţine de imaginaţia fiecăruia să dea contur poveştii”

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

Proiectul „Jurnal de fapte bune” va oferi burse în valoare de 180.000 de lei

Pe 1 august sunteți așteptați la concertul Europa Fm – Live pe plajă. Intrarea este liberă

Un comentariu

  1. marți, 7 iulie 2015, 17:39

    Ne bucuram ca iti place :)
    A fost o experienta cu adevarat faina sa filmam si sa alergam prin Muntii Macinului :)

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *