La foarte mulți ani, 2ActivePR!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

2ActivePR împlinesc anul acesta 15 ani de activitate pe piața de comunicare locală. Înainte de a le ura „La (cât mai mulți) ani!”, haideți să aflăm împreună mai multe despre ei:

Fondată la începutul anului 2000, agenția și-a definit inițial aria de expertiză în zona de lifestyle și FMCG datorită activității primilor săi clienți din portofoliu: Coty, Philips, SAB Miller. Ulterior agenția și-a consolidat experiența și a ajuns ca în prezent să ofere servicii în următoarele domenii: aviație și auto, tehnologie, sănătate, servicii financiare și profesionale, agricultură și industrii, imobiliare și construcții, ONG-uri și instituții, retail, entertainment, CSR.

Cei 15 ani marchează și trecerea la un nou nivel de expansiune 2activePR având acum o echipă nouă de management și seniori. Astfel Cristina Hanganu ocupă poziția de Managing Director, întărind expertiza companiei în zona de strategie, comunicare corporate și management de criză. Cristina are o experiență de peste 18 ani în comunicare, perioadă în care a ocupat poziții de conducere atât în cadrul unor mari companii internaționale, cât și în cadrul unor companii locale prestigioase.

În spiritul sloganului Inspiring communication compania s-a implicat în promovarea artei contemporane prin parteneriatul cu Art Safari dar și prin alte proiecte ce au ca scop aducerea unui plus de inspirație în viața românilor. În aceași notă în sediul 2activePR a fost realizat primul proiect de artă obiectivă din România.

În cadrul petrecerii sale de 15 ani agenția a expus opere ale sculptorului Oana Gyarmath iar ilustratorul Kadna a realizat reprezentații artistice live de graffiti. La petrecerea dedicată tuturor celor care au fost alături agenției în acești ani au participat echipa 2activePR, clienți și parteneri de comunicare.

În seria schimbărilor prilejuite de această aniversare logoul 2activePR a avut parte de un lifting iar website-ul a fost schimbat ca să corespundă noilor așteptări #dinviitor.

unnamed (17)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)