John Gray, autorul cărții “Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus” vine în România

John Gray autorul bestseller-ului “BĂRBATII SUNT DE PE MARTE, FEMEILE SUNT DE PE VENUS”, vine pentru prima dată in Romania pentru a susține două conferințe, una la București, alta la Cluj:

Evenimentul este organizat de Extreme Training atat in Bucuresti (17 noiembrie) cat si in Cluj-Napoca (19 noiembrie).

John Gray este cel mai bun expert în relații din lume, cărțile sale fiind vândute în peste 50 de miloane de exemplare și traduse în 50 de limbi. Cartea inovatoare “Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus” este cea mai vândută carte a tuturor timpurilor din zona non-ficțiune. Lansarea seriei de cărți “Marte și Venus” a schimbat pentru totdeauna felul în care bărbații și femeile văd relațiile dintre ei, iar în ultimii 40 de ani, autorul a ajutat milioane de oameni să-și îmbunătățească viața sentimentală și chiar profesională.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor care vor să ducă relația la un nivel superior de comunicare, empatie iubire sau pasiune și care sunt într-o permanentă dorință de autodepășire. De asemenea, speakerul îi va prezenta strategii și tehnici care vor ajuta participanții să interacționeze mai bine cu cei din jur în funcție de gen, să comunice mai eficient la locul de muncă și chiar să negocieze mai bine cu șeful, colegii, partenerii sau clienții.

Doritorii pot afla detalii complete și se pot înscrie la conferință pe website-ul www.traininguri.ro/iubire.

unnamed (2)

Un comentariu la “John Gray, autorul cărții “Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus” vine în România

  1. Stefan Iustin Reply

    Cartea este extrem de interesanta. Am fost surprins cand am sesizat ca poate fi aplicata. Pe mine m-a ajutat aceasta carte sa inteleg cum gandesc femeile. Dupa ce am citit cartea, m-am hotarat sa urmaresc si cateva filmulete cu John Gray si pot spune ca este o adevarata placere sa te uiti la el. Ma bucur ca vine in Romania! Sunt sigur ca ma va ajuta sa imi rezolv unele probleme legate de cuplu. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.