Biblioteca Vie: ingenioasă, fascinantă, folositoare

Ați ghicit, Biblioteca Vie nu conține cărți obișnuite, cu personaje fictive din ale căror povești ne putem hrăni cu nesaț până ajungem pe culmile visării. De aceea este ingenioasă. Personajele nu sunt înzestrate cu puterea de a ghici viitorul sau de a se teleporta, nici cu alte simțuri supranaturale, dar sunt supereroi. De aceea este fascinantă. În fine, istorisirile din cărțile acestei biblioteci sunt cât se poate de reale, greu de conceput pentru oamenii care nu s-au confruntat cu problemele personajelor și pline de învățături legate de cât de grave sunt anumite „griji” de genul „Nu am avut apă caldă aseară, ce viață grea am!”. De aceea este folositoare.

Din aceleași motive, vă invit să răsfoiți virtual cărțile Andreea, Filip, Paul, Antonia și Cătălin pe pagina celor de la Decid Pentru Mine și vă veți convinge de adevărul celor zise mai sus. :)

Andreea, Antonia, Filip, Paul si Catalin au fost diagnosticati psihiatric. In spatele etichetei pe care o poarta sunt oameni cu povesti reale de viata . Citeste-i in Biblioteca Vie.

unnamed (6)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4200 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

4200 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)