Ați auzit de Muzeul Cineastului Amator din Reșița? E fain tare!

Dragilor, mă bucur tare să vă anunț că niște studenți reșițeni – de la Universitatea Eftimie Murgu – au reușit să pună pe picioare un proiect fain tare: un Cineclub Studențesc și, totodată, un mic Muzeu al Cineastului Amator. Tinerii fac parte din Asociaţia Cogito (care, apropo, are un portofoliu frumos) și au transformat fostul cinematograf 23 August din Reșița într-un loc demn de toată admirația. Zic asta pentru că acolo se pot întâlni pasionații de film și fotografie, oamenii curioși să vadă pelicule de prin 1970 și exponate cinematografice, dar și cei care vor realiza filme pe peliculă de 16 mm.

Bună treabă, băieți și fete! Un mare BRAVO din partea mea că meritați! :)

1

5 comentarii la “Ați auzit de Muzeul Cineastului Amator din Reșița? E fain tare!

 1. Petre Răspunde

  Muzeul este în sala de proiecţie a fostului cinematograf iar sala fostului cinematograf este acum reamenajata si serveste ca aulă/amfiteatru Universităţii Eftimie Murgu din Reşiţa.
  Pentru a putea vizita acest mic şi interesant muzeu este necesară o anunţare prealabilă a celor de la Asociatia Cogito pentru ca încă nu este deschis permanent … poate din octombrie.

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Foarte tare ideea, oricum. Tare îmi place când văd inițiative de astea :) Poate așa am motiv să trag o fugă să dai și tu berea aia, dreaqului :))

   • Petre Răspunde

    Hai bre la Resita ca iti dau bere cat mi-ai dat si tu la Bucuresti :)

 2. Marin Răspunde

  Super tare! Inca un motiv sa vizitati Resita!

 3. lucia gruescu Răspunde

  He-he.placute amintiri ma bantuie ,studioul din Timisoara anilor ’70,domnul Sandu Dragos,o mana de tineri entuziasti…!Nil nove sub sole!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: